Ο Κιλιάν Μπαπέ μίλησε σε συνέντευξη Τύπου της εθνικής ομάδας της Γαλλίας και αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Η μεταγραφή της σεζόν έγινε με το… καλημέρα. Όπως αναμενόταν η Ρεάλ Μαδρίτης έριξε τη «βόμβα» και ανακοίνωσε την προσθήκη του ελεύθερου, Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο και θα είναι το νέο «9αρι» της Βασίλισσας.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ μίλησε σε συνέντευξη Τύπου των Τρικολόρ και αναφέρθηκε στη δύσκολη σεζόν που βίωσε στο Παρίσι, ενώ ευχαρίστησε ειδικά τον ισχυρό άνδρα των Μερένγκες, Φλόρεντίνο Πέρεθ.

«Είμαι χαρούμενος. Είμαι πολύ χαρούμενος, μπορείτε να δείτε αυτό το χαμόγελο στο πρόσωπό μου… και ένας χαρούμενος παίκτης μπορεί να αποδώσει πολύ καλύτερα. Θα παίξω για την ομάδα των ονείρων μου. Θα είμαι στη Ρεάλ Μαδρίτης για τουλάχιστον πέντε χρόνια.

Αισθάνομαι ελεύθερος. Έρχομαι στη Ρεάλ Μαδρίτης με πολλή ταπεινότητα, είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, Φλορεντίνο Πέρεθ. Με εμπιστευόταν από την πρώτη μέρα.

Ένας παίκτης που είναι χαρούμενος έχει περισσότερες πιθανότητες να παίξει καλά από έναν που είναι δυστυχισμένος. Αλλά δεν είναι επειδή χαμογελώ ότι θα κερδίσω αγώνες. Πρέπει να κάνω αρκετή δουλειά.

Θα ήταν κρίμα να έλεγα ότι είμαι ήμουν στην Παρί γιατί τώρα έχω τη νέα μου ομάδα. Αλλά υπήρχαν άνθρωποι και πράγματα που με έκαναν δυστυχισμένο.

Οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν μου είπαν ευθέως και με βίαιο τρόπο πως δεν θα έπαιζα σε όλη τη σεζόν από τη στιγμή που δεν ανανέωνα. Ο Λουίς Ενρίκε και ο Λουίς Κάμπος με έσωσαν. Αυτή είναι η αληθεια», είπε μεταξύ άλλων ο Κιλιάν Μπαπέ.



gazzeta.gr