Επιστροφή στην αποστολή της Παρί Σεν Ζερμέν για τον Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος αφού τα βρήκε με τον σύλλογο τέθηκε κανονικά στη διαθεσιμότητα του Λουίς Ενρίκε για το ματς με την Τουλούζ.

«Λευκή σημαία» ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Κιλιάν Μπαπέ! Εκεί όπου οι δυο πλευρές θύμιζαν αντιμαχόμενα «στρατόπεδα» από την αρχή του καλοκαιριού, τελικά οι τελευταίες συζητήσεις τους αποδείχθηκαν γόνιμες με αποτέλεσμα τη λήξη της μεταξύ τους κόντρας.

Η πρώτη ένδειξη ήρθε μέσα από την απόφαση των Παριζιάνων να επιτρέψουν την συμμετοχή του 24χρονου στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και πλέον σειρά πήρε και η επιστροφή του στις αποστολές, μετά την απουσία από την πρεμιέρα στον αγώνα με τη Λοριάν.

Όπως έγινε γνωστό ο Μπαπέ βρίσκεται κανονικά στη λίστα των ονομάτων που θα τεθούν αντιμέτωποι με την Τουλούζ (19/8, 22:00) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Ligue 1, σε μια εξέλιξη που προμηνύει… παραμονή στο Παρίσι και τη φετινή σεζόν.

Σύμφωνα μάλιστα με το «RMC» οι δυο πλευρές βρίσκονται πλέον σε συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2025 με ρήτρα αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, αν και η «L’ Equipe» με το «Athletic» μοιράζονται μια διαφορετική άποψη…

Για την ακρίβεια τα δυο Μέσα τονίζουν πως τα σενάρια ανανέωσης παραμένουν ακόμα… μακρινά, με τον Μπαπέ ωστόσο να έχει προτείνει να παραδώσει όλα τα μπόνους του συμβολαίου του ύψους 130 εκατομμυρίων ευρώ και να αφήσει ένα οικονομικό κέρδος για την Παρί προτού αποχωρήσει ως ελεύθερος το 2024.

Σε κάθε περίπτωση πάντως αυτό που φαίνεται να προκύπτει σαν δεδομένο είναι η παραμονή του και τη νέα σεζόν στο Παρίσι, παρά την κόντρα του με τον σύλλογο που δοκίμασε γερά τις σχέσεις τους.





gazzeta.gr