Ο Ράφα Ναδάλ, ο οποίος νωρίτερα μέσα στην ημέρα επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στο τελευταίο τουρνουά της Βαρκελώνης στην καριέρα του, θα κάνει πρεμιέρα το απόγευμα της Τρίτης (17:00 GR) κόντρα στον Ιταλό και Νο62 του κόσμου, Φλάβιο Κομπόλι, για τον 1ο γύρο της διοργάνωσης, στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας στο court όπου φέρει το όνομα του 12 φορές πρωταθλητή της διοργάνωσης. 

Θυμίζουμε ότι ο Ναδάλ επιστρέφει στο Tour μετά από τον περασμένο Ιανουάριο και το τουρνουά στο Μπρίσμπεϊν, ενώ αυτό θα είναι για τον Ισπανό το μόλις δεύτερο τουρνουά τους τελευταίους 16 μήνες!

Την αυλαία στην Pista Rafa Nadal θα ανοίξουν (12:00 GR) ο Γάλλος Ούγκο Γκρενιέ με τον Ισπανό Ρομπέρτο Καρβάλες Μπαένα, με τον νικητή (και πιθανό αντίπαλο του Στέφανου Τσιτσιπά) να αγωνίζεται κόντρα στον Λορέντσο Μουζέτι, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει το παιχνίδι Χάουμε Μουνάρ – Γιοσιχίτο Νισιόκα.

Πρεμιέρα την Τρίτη θα κάνει και ο Αντρέι Ρούμπλεφ που θα παίζει κόντρα στον Αμερικανό Μπράντον Νακασίμα για τον 2ο γύρο της διοργάνωσης. 

Στην Pista Andres Gimeno το πρόγραμμα θα ανοίξει στις 12:00 GR με τον αγώνα του Ντιέγκο Σβάρτσμαν κόντρα στον Ντούσαν Λάγιοβτις, για να ακολουθήσει ο αγώνας του 2ου γύρου με τον Φακουντο Ντιάζ Ακόστα να αντιμετωπίζει τον Μπόρνα Τσόριτς. 

Αμέσως μετά (15:00 GR) θα κάνει πρεμιέρα στο διπλό, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος μαζί με τον Ολλανδό Ρόμπιν Χάασε θα παίξουν κόντρα στους Μαρσέλο Αρεβάλο και Μάτε Πάβιτς.

Το πρόγραμμα στο court θα κλείσουν οι αναμετρήσεις Σεμπάστιαν Μπαέζ – Ματέο Αρνάλντι και Αρόλντ Μαγιό – Κάμερον Νόρι. 

BARCELONA OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)



tennis24.gr