Η Μπαρτσελόνα αριβάρει στο ΣΕΦ για τη δεύτερη εβδομάδα των play off απέναντι στον Ολυμπιακό, έχοντας να βγάλει ένα… φορτωμένο πρόγραμμα σε EuroLeague και Liga Endesa.

Ο Ρότζερ Γκριμάου επέλεξε να ξεκουράσει τους Γιαν Βέσελι και Ρίκι Ρούμπιο στο ματς της Κυριακής (28/4) απέναντι στην Ανδόρα. Η Μπαρτσελόνα έχει πολύ πιεσμένο πρόγραμμα και έρχεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για δύο παιχνίδια… τελικούς απέναντι στον Ολυμπιακό. Δύο παιχνίδια υψηλής έντασης, όπως αυτά στην Καταλονία, για τα play off της EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και τώρα, στο «σπίτι» του θέλει να πάρει την πρόκριση στο Final Four, παίρνοντας δύναμη από τον κόσμο του. Όπως επίσης θέλει να εκμεταλλευτεί και οποιοδήποτε σημάδι κούρασης διακρίνει στα… πόδια των Καταλανών. Η Μπαρτσελόνα έχει ένα βαρύ πρόγραμμα ανάμεσα στους προημιτελικούς της EuroLeague.

Συγκεκριμένα, μόλις ολοκληρωθεί το Game 4 στο ΣΕΦ, το βράδυ της Πέμπτης (2/5), η Μπαρτσελόνα θα έχει δώσει το πέμπτο της παιχνίδι σε διάστημα εννέα ημερών. Κάτι που ενδεχομένως να δυσκολέψει τους παίκτες του Γκριμάου και φυσικά δικαιολογεί σε αρκετά μεγάλο βαθμό την ήττα από την Ανδόρα.

Μάλιστα, για την Μπαρτσελόνα τα συνεχόμενα παιχνίδια δε σταματούν εκεί. Αφού μετά το ΣΕΦ έχει παιχνίδι για τη Liga Endesa, στην έδρα της απέναντι στην Γκραν Κανάρια την Κυριακή (5/5). Ενώ θυμίζουμε πως αν χρειαστεί πέμπτο παιχνίδι στη σειρά των προημιτελικών, αυτό θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 8 Μαΐου, σενάριο που φυσικά ο Ολυμπιακός απεύχεται μιας και θέλει να προκριθεί στο ΣΕΦ.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της Μπαρτσελόνα





gazzeta.gr