Ο Έντσο Φερνάντες φαίνεται πως έχει δεύτερες σκέψεις σχετικά με την παραμονή του στην Τσέλσι, με την «Sport» να αποκαλύπτει πως έχει προταθεί στη Μπαρτσελόνα!

Ντόρος έχει προκληθεί στην Αγγλία γύρω από το μέλλον του Έντσο Φερνάντες στην Τσέλσι, μιας και πρόσφατα δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως ο Αργεντινός ψάχνει τρόπο… διαφυγής από το Λονδίνο.

Και μπορεί ο ίδιος να έστειλε μήνυμα παραμονής μετά το εντυπωσιακό του γκολ κόντρα στη Φούλαμ (κάτι παρόμοιο είχε πράξει και όταν ήταν στη Μπενφίκα), όμως στην Ισπανία παρουσιάζουν μια διαφορετική πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τη «Sport» ο νεαρός μέσος είναι δυσαρεστημένος στην Τσέλσι και έχει προταθεί στη Μπαρτσελόνα με φόντο μια μεταγραφή το καλοκαίρι.

Παρόλα αυτά το δημοσίευμα συμπληρώνει πως ένα τέτοιο σενάριο αυτή τη στιγμή μοιάζει πολύ μακρινό, μιας και η Μπαρτσελόνα δεν διαθέτει τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους για να ολοκληρώσει μια τέτοια επιχείρηση.

Ιδίως από τη στιγμή που η Τσέλσι δεν προτίθεται να κάνει εύκολη τη ζωή σε οποιονδήποτε μνηστήρα του Έντσο Φερνάντες με δεδομένο πως μόλις πριν από1,5 χρόνο εκταμίευσε 120 εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρει από την Μπενφίκα.



gazzeta.gr