Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ζήτησε συγγνώμη για την εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στο Μαρούσι, χαρακτηρίζοντας την άμυνα ως απαράδεκτη.

Ο Ολυμπιακός τα.. χρειάστηκε για να πάρει τη νίκη απέναντι στο Μαρούσι, στο ΣΕΦ, για τη 18η αγωνιστική της Stoiximan Basket League και μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν χαρίστηκε στην κριτική του.

«Όχι, ξεκάθαρα, δε δικαιολογείται η εικόνα μας», ήταν το σχόλιο όταν ρωτήθηκε αν η εικόνα έχει δικαιολογία με τον Μπαρτζώκα να αναφέρει ότι το Μαρούσι έβαλε 12-14 πόντους στη λήξη των επιθέσεών του, δείγμα ότι πάλευε σε κάθε κατοχή.

Και συνέχισε: «Συγχαρητήρια στο Μαρούσι. Έπαιξε καταπληκτικά. Έβαλε μεγάλα σουτ. Έχει να κάνει και με την άμυνά μας που δεν ήταν καθόλου καλή. Είχαμε μπάλες μπροστά μας που δεν μπορούσαμε να τις πάρουμε, το Μαρούσι τιμωρούσε γιατί έχει πολύ καλούς επιθετικούς παίκτες. Απολογούμαι για την εμφάνιση μας, οι φίλαθλοι, 3000-4000 που έρχονται στο γήπεδο, αντί να κάνουν κάτι άλλο, εμείς παρουσιάσαμε μία αμυντική εικόνα που ήταν απαράδεκτη».



gazzeta.gr