Ο Τι Τζέι Σορτς βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπασκόνια, προκειμένου να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του… φευγάτου Πιέρια Χένρι.

Ο Τι Τζέι Σορτς κάνει μία απίθανη σεζόν με τη φανέλα της Βόννης στο BCL. Και αυτή ίσως είναι αρκετή για να του δώσει μία ευκαιρία στη EuroLeague. Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα encestando.es ο 25χρονος Αμερικανός με το διαβατήριο από τη Βόρεια Μακεδονία βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπασκόνια, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Πιέρια Χένρι.

Ο Σορτς έχει κοινοτικό διαβατήριο, αλλά δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη γερμανική ομάδα, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να καταβληθεί ρήτρα, με τη Βόννη αυτή τη στιγμή να είναι ιδιαίτερα διστακτική για να παραχωρήσει τον παίκτη, εκτός αν λάβει ένα σημαντικό ποσό.

Πάντως, προερχόμενος από το BCL βρίσκεται στο πλαίσιο των επιτρεπόμενων μετακινήσεων, αφού έχει κλείσει το «παράθυρο» για μετακινήσεις παικτών που έχουν αγωνιστεί ή αγωνίζονται στη φετινή EuroLeague.

Ο Σορτς, ο οποίος αντιμετώπισε και διέλυσε την άμυνα της ΑΕΚ στο BCL (27 πόντους στα Άνω Λιόσια και 26 στη Βόννη), μετράει 24.2 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 6.7 ασίστ σε έξι αναμετρήσεις στη διοργάανωση.gazzeta.gr