Δεν κατάφερε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα η αντίπαλος του Ολυμπιακού, Μπάτσκα Τόπολα, καθώς ηττήθηκε με 2-1 από τη Βοϊβοντίνα.

Η Μπάτσκα Τόπολα δεν κατάφερε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέμστα και γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, αυτή τη φορά εντός έδρας από τη Βοϊβοντίνα με 2-1.

Η ευρωπαϊκή αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, προερχόταν από τον διασυρμό με 5-0 από τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία. Προφανώς επηρεασμένη από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι δεν τα κατάφερε ούτε στην επιστροφή της στο πρωτάθλημα Σερβίας. Η ομάδα του Ζάρκο Λάζετιτς αν και ευτύχησε να προηγηθεί με γκολ από τα… αποδυτήρια του Αλεκσάνταρ Τσίρκοβιτς (1′), δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Η Βοϊβοντίνα με πρωταγωνιστή τον Άντρια Ραντούλοβιτς, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (19′, 29′) για την ομάδα του, κατάφερε να φέρει «τούμπα» το παιχνίδι και να χαρίσει ένα υπερπολύτιμο τρίποντο στους φιλοξενούμενους.

Πλέον η Μπάτσκα Τόπολα παραμένει στην 3η θέση με 26 βαθμούς μετά από 14 αγωνιστικές της Superliga. Επόμενος αγώνας για το σύνολο του Λάζετιτς, απέναντι στην Παρτίζαν (25/11) εντός έδρας.

Η ενδεκάδα της Μπάτσκα Τόπολα: Σίμιτς, Άντονιτς (46′ Τζάκοβατς), Στόγιτς, Κάλουσιτς, Τσβέτκοβιτς, Ραντίν, Βούλιτς (46′ Μιλοβάνοβιτς), Πέτροβιτς (86′ Σος), Γιοβάνοβιτς, Πάντοβιτς (46′ Κρίστιτς), Τσίρκοβιτς (86′ Μιρτσέβσκι)





gazzeta.gr