Ο Μπόρις Μπέκερ απάντησε αρνητικά στο ενδεχόμενο της επιστροφής του στην ομάδα του Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά την αποχώρηση του Γκόραν Ιβανίσεβτις, με τον Γερμανό και πρώην Νο1 του κόσμου να τονίζει ότι αυτό θα ήταν ένα “βήμα πίσω”. 

Ο Μπέκερ, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Σέρβο την περίοδο 2013-2016, προσπάθησε να επιστρέψει στην…κανονικότητα μετά από την περιπέτεια που είχε και τη φυλάκιση για 8 μήνες λόγω χρεών, αναλαμβάνοντας τον Χόλγκερ Ρούνε μια συνεργασία η οποία κράτησε μόλις 4 μήνες. 

Με την αποχώρηση του Ιβανίσεβιτς από την ομάδα του Τζόκοβιτς, ο Γερμανός ρωτήθηκε αν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστεί ξανά με τον Σέρβο. “Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή ψάχνει κάτι διαφορετικό”, είπε ο Μπέκερ. “Δεν είμαι σίγουρος τι είναι αυτό. Θα είναι πάντα ένας πολύ καλός μου φίλος, μιλάμε πάντα για το τένις, αλλά δεν θα μπορούσα να γίνω ξανά προπονητής του. Το έχω κάνει ήδη. Θα ήταν ένα βήμα πίσω.”

Ο Μπέκερ ρωτήθηκε και για την απόφαση του Τζόκοβιτς να αποσυρθεί από το τουρνουά της Μαδρίτης, με τον Γερμανό να εκφράζει την έκπληξή του. “Με εξέπληξε η απόφαση του Νόβακ να μην πάει στη Μαδρίτη. Νομίζω ότι σε αυτή τη φάση χρειάζεται αγώνες και τον ανταγωνισμό. Θεωρώ από την άλλη ότι η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού είναι ο μεγάλος του φετινός στόχος για φέτος, οπότε έχει κάνει ήδη τον προγραμματισμό του για να είναι “φρέσκος” για τον Ιούλιο. Αυτός θα μπορούσε να είναι ένας λόγος.”



tennis24.gr