Ο Αχιλλέας Μπέος καλωσόρισε μέσω ανάρτησής του στα social media τους φιλάθλους του Ολυμπιακού στην πόλη για το παιχνίδι με την ομάδα του Βόλου και τους ζήτησε να σεβαστούν την φιλοξενία της.

Ο πρόεδρος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, μετά την επιστολή που έστειλε χθες και την έντονη αντίδρασή του για τον ορισμό Έλληνα διαιτητή στο παιχνίδι της ομάδας του Βόλου με τον Ολυμπιακό, έκανε μία ανάρτηση καλωσορίζοντας τους φιλάθλους του Ολυμπιακού στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Ο Δήμαρχος του Βόλου ζήτησε από τους «ερυθρόλευκους» φιλάθλους να σεβαστούν την φιλοξενία της πόλης και να απολαύσουν τις ομορφιές της χωρίς ακρότητες και επεισόδια, αφού δεν υπάρχει αντιπαλότητα μεταξύ των δύο ομάδων, όπως και γενικότερα ο Βόλος δεν έχει αντιπαλότητα με καμία από τις αντιπάλους του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου:

«Ως Δήμαρχος Βόλου καλωσορίζω στην όμορφη και φιλόξενη πόλη μας τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που έρχονται, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, για να παρακολουθήσουν τον Κυριακάτικο αγώνα της ομάδας τους με την δική μας ομάδα, τον Βόλο.

Παράλληλα τους καλώ, όπως ακριβώς συνέβη και τον περασμένο Ιανουάριο, στον αντίστοιχο αγώνα των ομάδων μας, να σεβαστούν και να απολαύσουν τόσο την φιλοξενία μας, όσο και τις ομορφιές της πόλης, και βέβαια τον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων μας, χωρίς ακρότητες και επεισόδια.

Όπως επαναλαμβάνω προς όλους και σε κάθε ευκαιρία η ομάδα μας δεν έχει αντιπαλότητα με καμία άλλη ομάδα. Ενας όμορφος ποδοσφαιρικός αγώνας είναι, ας τον απολαύσουμε και ας κερδίσει ο καλύτερος. Εύχομαι καλή διασκέδαση, λοιπόν, και ένα ευχάριστο διήμερο».

gazzeta.gr