Τα δύσκολα δεν λένε να περάσουν για τον Ματέο Μπερετίνι, ο οποίος μετά από τον νέο του τραυματισμό που υπέστη κατά τη διάρκεια της off-season και τον υποχρέωσε να αποσυρθεί από τη Μελβούρνη υποχωρώντας πλέον στο Νο124 της παγκόσμιας κατάταξης, ήρθε και η ρήξη στη σχέση του με τη σύντροφό του την Ιταλίδα Μελίσα Σάτα.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ οι κοινές εμφανίσεις σε κοινωνικές και ιδιωτικές εκδηλώσεις έχουν σταματήσει εδώ και καιρό με τον Μπερετίνι να περνάει τις περισσότερες μέρες στο Μόντε Κάρλο όπου προετοιμάζεται για την επιστροφή του, ενώ η Σάτα απολαμβάνει τις διακοπές της και μάλιστα χωρίς τον γιο της στο Σεντ Μόριτζ. 

Η σχέση των Μπερετίνι και Σάτα είχε περάσει από πολλά κύματα, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που οι φαν του είχαν κατηγορήσει την Ιταλίδα για την αγωνιστική κατάσταση του πρώην φιναλίστ του Wimbledon. 

Άλλες πληροφορίες λένε ότι ο πρώην Νο6 του κόσμου επηρεάστηκε από την τεράστια επιτυχία και άνοδο του συμπατριώτη του, Γιάνικ Σίνερ και πλέον έχει συγκεντρωθεί στην επιστροφή του στην ενεργό δράση η οποία κανείς δεν γνωρίζει πότε θα είναι.



tennis24.gr