Στο Sky Sports μίλησε ο Ματέο Μπερετίνι, απαντώντας σ’ ερωτήσεις τόσο σχετικά με την κατάστασή του και τους τραυματισμούς του, αλλά και για τον Γιανίκ Σίνερ, με τον οποίο διατηρεί καλές σχέσεις και διακρίνεις μία σημαντική ομοιότητα.

Ο 27χρονος Ιταλός έχει ταλαιπωρηθεί για μεγάλο διάστημα από τραυματισμούς, και δεν έχει κάνει το ντεμπούτο του ακόμα για φέτος. Αποσύρθηκε από το Μπρίσμπεϊν, αναγκάστηκε να αποσυρθεί και από την πρεμιέρα του Australian Open κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά.

Μέσα σ’ όλα, ο Νο124 της παγκόσμιας κατάταξης χώρισε με τη σύντροφό του, την Ιταλίδα Μελίσα Σάτα. Οι κοινές εμφανίσεις τους έχουν σταματήσει εδώ και καιρό, και ο Μπερετίνι περνάει τις περισσότερες μέρες στο Μόντε Κάρλο όπου προπονείται εντατικά.

“Είμαι καλύτερα, αλλά δεν είμαι ακόμα στο 100%,” είπε ο Μπερετίνι στη συνέντευξή του στο Sky Sports, και συνέχισε. Στόχος μου είναι να παίξω όλη τη σεζόν, και μακριά αυτές τις αναποδιές που καταστρέφουν το σώμα και το κεφάλι μου.”

Για τον Σίνερ, είπε: “Ο Σίνερ έκανε ένα θαύμα. Θα χρησιμοποιήσω αυτή την ενέργεια και για το τένις μου. Χάρηκα με αυτό που είπε ο Γιανίκ, έχουμε καλή σχέση, η οποία έχει ενισχυθεί τους τελευταίους μήνες. Είμαστε διαφορετικοί, αλλά και όμοιοι. Επιδιώκουμε το ίδιο όνειρο.”



tennis24.gr