Μετά την εισαγωγή του σε μονάδα εντατικής θεραπείας, η «Corriere Della Sera» αναφέρει πως ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι διαγνώστηκε με λευχαιμία και ήδη έχει αρχίσει ειδική θεραπεία.

Την Τετάρτη (5/4) έγινε γνωστό πως ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι εισήχθη στην εντατική της κλινικής «Σαν Ραφαέλε» στο Μιλάνο, λόγω προβλημάτων στο καρδιακό και αναπνευστικό σύστημα. Μία ημέρα μετά, η «Corrierre Della Sera» έρχεται να ρίξει φως στην κατάσταση της υγείας του Καβαλιέρε, αναφέροντας σε σημερινό της δημοσίευμα πως ο 86χρονος Ιταλός παράγοντας έχει διαγνωστεί με λευχαιμία.

Το ιταλικό Μέσο γράφει πως ο εμβληματικός πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας και ιδιοκτήτης της Μίλαν έλαβε την αρχική διάγνωση στις αρχές Μαρτίου και αφότου οι εξετάσεις επιβεβαίωσαν το αρχικό πόρισμα, άρχισε ήδη να λαμβάνει θεραπεία καθώς ο οργανισμός του είχε επιβαρυνθεί.

Η κατάστασή του μετά την πρώτη βραδιά στο νοσοκομείο χαρακτηρίζεται ως σταθερή και η εντατική θεραπεία συνεχίζεται για την αποκατάσταση της σωστής οξυγόνωσης του του αίματος, υπό το φόβο βέβαια αυξημένου κινδύνου λοιμώξεων.gazzeta.gr