Εντάχθηκε στο Hall of Fame του αυστραλιανού τένις ο Λέιτον Χιούιτ, με την ανάδειξη του αγάλματός τη στη Rod Laver Arena να αποτελεί τεράστια τιμή για τον ίδιο. Ο 42χρονος Αυστραλός έχει κατακτήσει 2 Grand Slam στην καριέρα του (US Open 2001, Wimbledon 2002), και έχει υπάρξει άλλες 2 φορές φιναλίστ (US Open 2004, Australian Open 2005).

“Είναι απίστευτη τιμή για μένα να αναπολώ από πού ξεκίνησε το ταξίδι μου. Ως 15χρονος, που ήρθα εδώ και προκρίθηκα για πρώτη φορά στο Australian Open, πάντα ονειρευόμουν να μπορέσω να παίξω μια φορά εδώ.

“Για να καταλήξω να παίζω 20 χρόνια στη σειρά και τώρα να έχω αυτή την απίστευτη τιμή, όντας δίπλα σ’ όλους τους σπουδαίους που αντιμετώπισα στο αυστραλιανό τένις τόσα χρόνια. Πολλοί από αυτούς ήταν σαν μεγάλα αδέρφια ή ακόμα και πατρικές φιγούρες.”

“Χρωστάω τόσα πολλά στην αυστραλιανή κοινότητα τένις. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και την οικογένειά μου, τον ​​Μπεκ και τα παιδιά για όλη την υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια. Οι γονείς μου, η αδερφή μου, όλοι οι φίλοι μου που είναι εδώ απόψε για αυτή τη στιγμή.”





tennis24.gr