Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στο Stoke Park του Λονδίνου, για το τέλικό στάδιο προετοιμασίας ενόψει Wimbledon με τον Έλληνα τενίστα να συμμετάσχει για ακόμα μία χρονια στο τουρνουά επίδειξης “The Boodles”. 

Κατά τη διάρκεια της Τρίτης ο Τσιτσιπάς αγωνίστηκε τόσο στο μονό όσο και στο διπλό, μαζί με τον αδελφό του Πέτρο, σημειώνοντας ισάριθμες νίκες. Αρχικά ο Νο11 του κόσμου έπαιξε κόντρα στον Ντούσαν Λάγιοβιτς, τον οποίον κέρδισε με 6-4, 4-6, 10-6, ενώ στη συνέχεια,  μαζί με τον αδερφό του, αντιμετώπισαν τους Μάρκους Γουίλις και Τζον-Πάτρικ Σμιθ όπου επικράτησαν με 7-6(6), 3-6, 12-10. 

“Αγωνίστηκα σε 2 trie-break σήμερα και κέρδισα και στα 2 παίζοντας καλό τένις.”, είπε ο Τσιτσιπάς στην on-court συνέντευξη. “Αυτό ειναι το καλύτερο μέρος για να προετοιμαστείς για το Wimbledon και χαίρομαι που επέστρεψα.”

“Προφανώς δεν είχα καλή εβδομάδα στο Χάλε, αλλά μπορώ ακόμα να βελτιωθώ. Είναι θέμα χρόνου να βρω το τένις μου και να δείξω αυτό που μπορώ να παίξω. Πρέπει να συνεχίσω τη δουλειά.”, συμπλήρωσε ο Έλληνας τενίστας, ο οποίος την Παρασκευή το μεσημέρι θα μάθει τον πρώτο αντίπαλο, αλλά και το πιθανό μονοπάτι του στο Wimbledon.



tennis24.gr