Κοντά στον πατέρα του παραμένει ο Μπρόνι Τζέιμς, αφού επέλεξε να αγωνιστεί στους USC Trojans και να μείνει στο Λος Άντζελες, με στόχο το Draft του 2024.

Με ανάρτησή του στο instagram, ο Μπρόνι Τζέιμς επέλεξε τον κολεγιακό σταθμό της καριέρας του. Οι USC Trojans θα τον εντάξουν στο δυναμικό τους την επόμενη σεζόν πετυχαίνοντας έτσι μία σπουδαία κίνηση.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα έχει έτσι την ευκαιρία να παρακολουθεί καθημερινά την μπασκετική εξέλιξη και τα βήματα του γιου του, που θα παραμείνει στο Λος Άντζελες. Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν οι Αμερικανοί, ο Μπρόνι προσεγγίστηκε από αρκετά κολέγια ως τώρα, μεταξύ αυτών το Ντιουκ, το Οχάιο και οι Όρεγκον Ντακς.

Οι Trojans έφτασαν τρεις συνεχόμενες σεζόν να συμμετέχουν στη March Madness και θέλουν να συνεχίσουν να βρίσκονται στο προσκήνιο, κάτι που σίγουρα πετυχαίνουν με αυτήν τους την κίνηση. Πρόκειται άλλωστε για ένα κολέγιο που έχει αναδείξει μερικούς σπουδαίους παίκτες, μεταξύ αυτών και τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν.

Ο Μπρόνι ανακοίνωσε στο instagram τη συμφωνία με τη λεζάντα «πάλεψε», δηλώνοντας αφοσιωμένος στο νέο του κολέγιο και πλέον μένει να φανεί αν καταφέρει από το Draft του 2024 να βρεθεί δίπλα στον πατέρα του.





gazzeta.gr