Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία στη Στρατονίκη Χαλκιδικής. Ένας 36χρονος σκότωσε εν ψυχρώ με καραμπίνα την 39χρονη σύζυγό του και αμέσως μετά αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο.

Όλα αυτά μπροστά στα μάτια του 8χρονου παιδιού τους που τραυματίστηκε από τα θραύσματα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.

Ο 8χρονος θα υποβληθεί το 8χρονο παιδί που τραυματίστηκε από το φονικό στη Χαλκιδική. Το αγοράκι, σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου φέρει βαθύ τραύμα μεταξύ του αγκώνα και της παλάμης.

Το άγριο φονικό έγινε τα ξημερώματα στο σπίτι της οικογένειας την ώρα που ο 36χρονος ετοιμαζόταν για τη δουλειά του. Σύμφωνα με πληροφορίες, μπήκε στο παιδικό δωμάτιο που ήταν η γυναίκα του με τον γιο του πυροβολώντας την 4 φορές. Τα σκάγια βρήκαν την άτυχη γυναίκα στην πλάτη, τον ώμο, τον τράχηλο και τη μασχάλη.

Στη συνέχεια φαίνεται πως ο 36χρονος μεταφέρθηκε στο υπνοδωμάτιο έστρεψε την κάννη της καραμπίνας στο στόμα και πάτησε τη σκανδάλη.

Το αγοράκι που είχε τραυματιστεί, και είχε δει τους δύο γονείς του να κείτονται νεκροί περπατούσε μόνο του μέσα στο σπίτι για 5 ολόκληρες ώρες ανήμπορο να αντιδράσει.

Η 12χρονη κόρη του ζευγαριού ήταν στο σπίτι της γιαγιάς της. Στις 11 το πρωί η θεία του δράστη και αυτόχειρα εντόπισε σε μία λίμνη αίματος το ζευγάρι και σε κατάσταση σοκ και χτυπημένο το 8χρονο παιδί.

Αστυνομικοί της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών αλλά και ιατροδικαστής έσπευσαν στον τόπο του εγκλήματος.

Συγγενείς και φίλοι της οικογένειας είναι σε σοκ και η σκέψη όλων στα δύο παιδιά.

Ο 8χρονος γιος της οικογένειας τραυματίστηκε από τα σκάγια και νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο

Το 8χρονο παιδί χθες λίγο μετά τη 1 μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο, ενώ πρώτα είχε μεταφερθεί σε κέντρο υγείας της περιοχής, και οι γιατροί έκριναν απαραίτητο να μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη.

Αμέσως υποβλήθηκε σε σχετικές εξετάσεις για να μπει στο χειρουργείο, είχε ένα μεγάλο τραύμα στο χέρι του, από το ύψος του αγκώνα μέχρι την παλάμη. Το χειρουργείο ήταν πολύωρο και χρειάστηκε μάλιστα και η συμβολή πλαστικών χειρουργών από το «Παπανικολάου».

Το παιδί βρίσκεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ ωστόσο είναι μία τυπική διαδικασία λόγω της ηλικίας του παιδιού και έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Αναμένεται να προγραμματιστεί νέο χειρουργείο στο οποίο θα υποβληθεί το παιδί. Υπάρχουν εκτιμήσεις ότι το παιδί τραυματίστηκε την  πρώτη φορά, που ο πατέρας του σκότωσε τη μητέρα του, στο παιδικό δωμάτιο.

megatv.com