Τεράστιες διαστάσεις φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση με τα παράνομα στοιχήματα στην Ιταλία, καθώς μετά τους Φατζόλι, Τονάλι και Τζανιόλο, φαίνεται πως μπλέκεται και ο Νίκολα Ζαλέφσκι της Ρόμα!

Σε σκάνδαλο μεγατόνων φαίνεται πως μετατρέπεται η υπόθεση του παράνομου στοιχηματισμού στην Ιταλία τις τελευταίες ώρες! Η αρχή έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν τα ιταλικά Μέσα αποκάλυψαν ότι ο ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους, Νικολό Φατζόλι, μπλέκεται σε μια υπόθεση με παράνομα στοιχήματα.

Το θέμα ωστόσο φαίνεται πως είναι αρκετά μεγαλύτερο. Το απόγευμα της Πέμπτης, ο δημοσιογράφος που αποκάλυψε το θέμα, ο Φαμπρίτσιο Κορόνα, αποκάλυψε δύο ακόμα «βαριά» ονόματα του ιταλικού ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τους Σάντρο Τονάλι και Νικολό Τζανιόλο., οι οποίοι αποχώρησαν εσπευσμένα από το στρατόπεδο της εθνικής τους ομάδας.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του Κορόνα, ο τέταρτος ποδοσφαιριστής που έπαιζε στοιχήματα, είναι ο Νίκολα Ζαλέφσκι της Ρόμα, με το όνομα του να προκύπτει από έρευνα που έκαναν οι αρχές του Τορίνο. Ο Πολωνός μάλιστα, φέρεται να πόνταρε παιχνίδια της Ρόμα, όπως έκανε και ο Τζανιόλο, όταν βρισκόταν στους «τζιαλορόσι»!

Οι αρχές του Τορίνο αναμένεται να δώσουν και άλλα ονόματα στη δημοσιότητα, καθώς το κινητό του Φατζόλι πρόδωσε τους πάντες, με τους Ιταλούς να γράφουν ότι μέσα στην υπόθεση μπλέκονται τουλάχιστον άλλοι δέκα ποδοσφαιριστές, αλλά και τρεις πρόεδροι!





gazzeta.gr