Παρ’ ολίγον τραγωδία είχε συμβεί το απόγευμα του Σαββάτου στη συμβολή των πεζόδρομων Χρυσάνθου Επισκόπου και Καλλινίκου Σαρπάκη στα Χανιά της Κρήτης, όταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου φαίνεται ότι έχασε τον έλεγχο του οχήματος και κινούμενος όπως φαίνεται και στο βίντεο με την όπισθεν, έπεσε πάνω σε πελάτες εστιατορίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος με το αυτοκίνητο να κινείται με μεγάλη ταχύτητα, παρέσυρε τους πελάτες που κάθονταν στα πρώτα τραπέζια καφετέριας. Πέρασε σαν σφαίρα και έπεσε πάνω στους θαμώνες που δεν είχαν περιθώρια αντίδρασης. Δύο από αυτούς τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης, για τις πρώτες βοήθειες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός του επίμαχου αυτοκινήτου ήταν 80 ετών. Χωρίς να το καταλάβει, όπως υποστήριξε, έχασε τον έλεγχο και το ατύχημα δεν άργησε να συμβεί. Ο ηλικιωμένος που βγήκε από το όχημα σοκαρισμένος, συνελήφθη και μεταφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα.

Από το ατύχημα στα Χανιά σημειώθηκαν ζημιές και στον εξοπλισμό της επιχείρησης. Τα βλέμματα όλων έπεσαν στους τραυματίες, με αστυνομικούς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ να φτάνουν στο εστιατόριο μέσα σε λίγα λεπτά.

megatv.com