Η Χάποελ Τελ Αβίβ φαίνεται ότι προσπαθεί να κλείσει ένα ακόμη ηχηρή μεταγραφή, αυτή τη φορά με τον παλιό γνώριμο στο ελληνικό κοινό, Μπεν Μπεντίλ.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το ισραηλινό site, sport5, η Χάποελ Τελ Αβίβ βρίσκεται σε συζητήσεις ώστε να κάνει δικό της, έναν παίκτη ο οποίος έχει περάσει και από την Ελλάδα, τον Μπεν Μπέντιλ.

Η ομάδα του Στέφανου Δέδα, το τελευταίο διάστημα έχει πραγματοποιήσει μερικές ηχηρές μεταγραφές, όπως εκείνη του Ράγκλαντ αλλά κυρίως εκείνη του Τζόναθαν Μότλεϊ. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η ομάδα από το Τελ Αβίβ έχει αρχίσει να μιλάει με τον πρώην φόργουορντ του Περιστερίου και του Παναθηναϊκού με σκοπό να τον κάνει δικό της και να του δώσει τη δυνατότητα επιστροφής στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, έχοντας μείνει ελεύθερος από την ομάδα της Ιαπωνίας όπου έπαιζε.

Φορώντας το «τριφύλλι» πέρασε 2 χρονιές όπου στην καλύτερή του (2020-21), στο επίπεδο της Euroleague είχε κατά μέσο όρο από 6 πόντους με 2,6 ριμπάουντ και 0,9 ασίστ. Ο 31χρονος πλέον φόργουορντ με ύψος 2,04 μέτρα, είχε συστηθεί στο ελληνικό κοινό ως παίκτης του Περιστερίου τη σεζόν του 2018-19.



gazzeta.gr