Ο κόουτς της Νέας Σαλαμίνας, Χριστόδουλος Χριστοδούλου δήλωσε ικανοποιημένος μετά το 0-0 της ομάδας του στην έδρα της Πάφου, ενώ μίλησε και για το ματς Κυπέλλου (28/2), όπου οι δυο ομάδες θα τεθούν ξανά αντιμέτωπες για τα προημιτελικά.

Με μια εξαιρετική εμφάνιση, κυρίως ανασταλτικά, η Νέα Σαλαμίνα έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Πάφου (0-0, 19/2), αποδεικνύοντας σε ένα ακόμη παιχνίδι το πόσο δουλεμένη ομάδα είναι.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου, κόουτς του συλλόγου της Αμμοχώστου, ήταν εμφανώς χαρούμενος από την απόδοση των παικτών του, ενώ εξήγησε πως η πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου (σ.σ. Νέα Σαλαμίνα και Πάφος κληρώθηκαν μαζί στα προημιτελικά, 28/2 το ματς) είναι 50-50.

Διαβάστε απόσπασμα των όσων είπε:

«Ήρθαμε στην Πάφο με απαιτήσεις, θέλαμε να έχουμε καλή απόδοση και να κτίσουμε στα επόμενα ματς και ειδικά σε εκείνο του κυπέλλου. Η ομάδα είχε τις στιγμές της, σκόραρε, ήμασταν αρκετά καλοί, αμυνθήκαμε όταν μας έβαλε πίεση η Πάφος. Είμαι ευχαριστημένος, τα παιδιά το πάλεψαν. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά.

Οφείλουμε να παίξουμε με όλους. Είναι ξεκάθαρο, είναι η δουλειά μας. Μέσω αυτών των παιχνιδιών να δούμε τους παίκτες και να πάρουμε τις αποφάσεις μας για το καλοκαίρι.

Αν περάσουμε στο Κύπελλο θα κάνουμε και την ανάλογη διαχείριση για το Κύπελλο. Ένα παιχνίδι 50-50 την Τετάρτη και θα δούμε ποιος θα περάσει.»



gazzeta.gr