Ο Γιώργος Χριστοβασίλης σχολίασε πως κανείς δεν τον έχει ενοχλήσει ώστε να πουλήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα, έδειξε αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας, «καυτηρίασε» την κατάσταση στην ΕΠΟ και κράτησε… αποστάσεις από την πώληση του Παναιτωλικού.

Για την πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα που στο δεύτερο γύρο έχει εδραιωθεί πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά και ζητήματα ιδιοκτησίας μίλησε ο Γιώργος Χριστοβαλίδης, ισχυρός άνδρας της ομάδας, στο δελτίο ειδήσεων του ITV. «Η διακοπή μας βοήθησε να βρούμε τα πατήματά μας και ευελπιστούμε ότι στη συνέχεια θα πάμε ακόμη καλύτερα. Οι μεταγραφές του Ιανουαρίου είναι μία δύσκολη υπόθεση, όμως φαίνεται ήδη ότι ο Ουρουγουανός (σ.σ Τζίνο) είναι ένας παίκτης που θα μας βοηθήσει πολύ και στο μέλλον, ο Τσιντώτας είναι ένας τερματοφύλακας που εμπνέει εμπιστοσύνη στους υπόλοιπους και ο Νίνης είναι ένας παίκτης, που μακάρι να βρει τον καλό του εαυτό και να μας βοηθήσει. Με τον Ατρόμητο (σ.σ. επόμενο αντίπαλο της ομάδας) παραδοσιακά, γίνονται καλά παιχνίδια και από εδώ και πέρα ό,τι παίρνουμε στα παιχνίδια, είτε νίκες είτε ισοπαλίες, είναι σημαντικό. Θεωρώ, ότι αν πάρουμε ακόμη έξι βαθμούς πριν τα play outs», σχολίασε αρχικά.

Μετά ανέφερε ότι ουδείς τον έχει πλησιάσει ώστε να αγοράσει το club. «Τόσα χρόνια που είμαι στον ΠΑΣ δεν βρέθηκε ένας να χτυπήσει την πόρτα μου. Τα χρόνια περνάνε κι εμείς μεγαλώνουμε και είναι λογικό να υπάρχει κόπωση, από τη συνολική ενασχόληση με το ποδόσφαιρο. Γίνονται και κάποια πράγματα που σε στεναχωρούν και δεν τα ξεπερνάς εύκολα. Στο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα οι καλές στιγμές είναι πάντα λίγες και ξεχνιούνται εύκολα. Πάντα όμως αυτό που μας ενοχλεί, είναι ότι υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά μεταξύ των ‘μεγάλων’ και των ‘μικρών’. Ολοι αντιμετωπίζουν με διαφορετικό τρόπο τους ‘μικρούς’ και τους ‘μεγάλους’ και δείτε τι αποφάσεις βγήκανε για την τιμωρία με τον Ολυμπιακό. Η κατάσταση στην ΕΠΟ σήμερα είναι η χειρότερη που ήταν ποτέ, στα χρόνια που τουλάχιστον εγώ ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο».

Μάλιστα σχολίασε και την αλλαγή ιδιοκτησίας που υπήρξε στον Παναιτωλικό. «Ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί κάποια διαδικασία, ούτε και έχει επικυρωθεί κάτι στην ΕΕΑ. Προσωπικά, δεν το βλέπω με θετικό μάτι, γιατί ένας νέος επενδυτής σε μία ομάδα με το που έρχεται δε θα πουλούσε τους δύο καλύτερους παίκτες του, αντί να ενισχύσει την ομάδα. Είναι πράγματι περίεργη κίνηση να πάει να επενδύσει σε μία πόλη που δεν έχει αεροδρόμιο, δεν έχει λιμάνι, δεν έχει τουρισμό, δεν έχει κάτι να του προσφέρει σε οικονομικό επίπεδο. Ούτε από τα εισιτήρια μπορεί να πει κάποιος ότι θα κερδίσει κάτι τόσο μεγάλο που τον έκανε να επενδύσει. Οι αλλαγές στις διοικήσεις των ομάδων της επαρχίας δεν μπορούν να αλλάξουν τη μοίρα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο όταν αλλάζουν οι διοικήσεις στις μεγάλες ομάδες», ανέφερε.gazzeta.gr