Με τον αγώνα του διπλού, θα ξεκινήσει η 2η και τελευταία ημέρα των αγώνων στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, στην αναμέτρηση Ελλάδα-Ρουμανία για τα play-offs του World Group I.

Η Εθνική μας ομάδα, προηγείται 2-0 στις νίκες των Ρουμάνων και χρειάζεται μια νίκη στους τελευταίους τρεις αγώνες της Κυριακής για να πανηγυρίσει μια σπουδαία πρόκριση στο κορυφαίο γκρουπ δυναμικότητας της ιστορικής διοργάνωσης.

Στις 12:00, το μεσημέρι της Κυριακής, Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς θα μονομαχήσουν με τους Μάριους Κοπίλ/Βίκτορ Κορνέα με στόχο το sweep και την άνοδο στο World Group I.

Υπάρχει το ενδεχόμενο ο Απόστολος Τσιτσιπάς να αλλάξει το ζευγάρι του διπλού, με το σκεπτικό να ξεκουράσει τον Στέφανο και να κλειδώσει την πρόκριση στο μονό που θα ακολουθήσει μεταξύ του κορυφαίου Έλληνα τενίστα και του Νίκολας Νταβίντ Ιονέλ.

Αν χρειαστεί, θα γίνει και πέμπτο ματς ανάμεσα στον Αριστοτέλη Θάνο και τον Μάριους Κοπίλ.

Οι αγώνες της Κυριακής που θα μεταδοθούν από την COSMOTE TV, θα έχουν κανονικά κανονικά περιγραφή καθώς η ΠΟΕΣΥ αποφάσισε την αναστολή της απεργίας που προκήρυξε στην COSMOTE TV.

Το Σάββατο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε στον πρώτο αγώνα με 6-3, 6-4 το Νο2 των Ρουμάνων, Μάριους Κοπίλ ενώ στη συνέχεια ο Αριστοτέλης Θάνος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, ανατρέποντας το προβάδισμα του Νίκολας Νταβίντ Ιονέλ, δίνοντας τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στην Ελλάδα.

Η Εθνική ομάδα θα χρειαστεί τη στήριξη των Ελλήνων φιλάθλων οι οποίοι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη σπουδαία νίκη του Θάνου. Διαβάστε με ποιους τρόπους μπορείτε να βρεθείτε στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων.

Το πρόγραμμα της Κυριακής

12:00 Τσιτσιπάς/Τσιτσιπάς v Κοπίλ/Κορνέα
14:00 Στέφανος Τσιτσιπάς v Νίκολας Νταβίντ Ιονέλ
16:00 Αριστοτέλης Θάνος v Μάριους Κοπίλ

WORLD GROUP I PLAY-OFFS DRAW

 



tennis24.gr