Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, ανακοίνωσε το Καλλιμάρμαρο για έδρα των αγώνων Ελλάδα-Σλοβακία για το World Group I του Davis Cup που θα διεξαχθούν 16 και 17 Σεπτεμβρίου!

Πρόκειται για μια σπουδαία εξέλιξη αφού το ιστορικό γήπεδο αναμένεται να φιλοξενήσει για πρώτη φορά αγώνες τένις, μια εικόνα που θα ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η ανακοίνωση της ΕΦΟΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, πως η συνάντηση της Εθνικής ομάδας των ανδρών με αντίπαλο τη Σλοβακία, για το World Group 1 του DAVIS CUP, θα φιλοξενηθεί στο «Καλλιμάρμαρο» το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Σεπτεμβρίου 2023, σε συνεργασία με τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών.

Η Διεθνής Ομοσπονδίας Τένις (ITF) έκανε δεκτό το αίτημα της Ε.Φ.Ο.Α., για να διεξαχθούν για πρώτη φορά αγώνες τένις στο ιστορικό Στάδιο όπου πραγματοποιήθηκαν οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες το 1896.

Το διήμερο του Σεπτεμβρίου, η εικόνα από το Παναθηναϊκό Στάδιο των αγώνων της κορυφαίας διοργάνωσης σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων, θα ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο, προβάλλοντας την Ελλάδα και το Ελληνικό Τένις.

Η συνάντηση στο Παναθηναϊκό Στάδιο είναι πρόδρομος και άλλων σημαντικών γεγονότων για την οικογένεια του Ελληνικού Τένις.
tennis24.gr