Σύνταγμα, Αριστοτέλους. Οι πολυσύχναστες, πολύβουες πλατείες αγνώριστες. Μόνο τουρίστες τις διασχίζουν απολαμβάνοντας τη βόλτα τους.

Η κίνηση στις κεντρικές οδούς της πρωτεύουσας ελάχιστη σήμερα. Αποβάθρες του μετρό και στάσεις λεωφορείων σχεδόν έρημες.

Άδεια η Αθήνα & η Θεσσαλονίκη

Πλατεία Συντάγματος, Ερμού, Σταδίου, Ακαδημίας, Πανεπιστημίου, Συγγρού και άλλα σημεία του κέντρου, όπου όλο τον χρόνο κατακλύζονται από κόσμο και αυτοκίνητα, είναι από το πρωί σχεδόν άδεια, με όσους έχουν μείνει πίσω είτε να απολαμβάνουν τους άδειους δρόμους, είτε να δουλεύουν.

Ερήμωσε και η Θεσσαλονίκη, καθώς οι αδειούχοι του Αυγούστου έφυγαν ήδη από το Σάββατο για τις διακοπές τους, ενώ ακόμη κι εκείνοι που δεν έχουν ακόμη άδεια, πήγαν για το Σαββατοκύριακο στη Χαλκιδική.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Ελάχιστοι ήταν εκείνοι που έκαναν τη βόλτα τους στην παραλιακή της πόλης κι αυτό αφού άρχισε να δύει ο ήλιος, καθώς ήταν ακόμη μία «καυτή» ημέρα.

Σάλπαραν για τα νησιά

Παραμονή του Δεκαπενταύγουστου και σάλπαραν για τα νησιά και οι τελευταίοι εκδρομείς. Η κάμερα του MEGA από νωρίς το πρωί βρέθηκε στο λιμάνι του Πειραιά όπου επικρατούσε το αδιαχώρητο.

Χθες και σήμερα αναχώρησαν:

– Πειραιάς: 44.000 επιβάτες

– Ραφήνα: 9,000 επιβατες

– Λαύριο: 4.000 επιβάτες

Πολλοί είναι αυτοί που επέλεξαν φέτος οδικούς προορισμούς για τις διακοπές τους και στα διόδια σχηματίστηκαν ουρές.

Αθηνών – Κορίνθου: 60,500 Ι.Χ

Αθηνών – Λαμίας: 35,300 Ι.Χ

Ατραξιόν η προεδρική φρουρά

Κι ενώ η Αθήνα άδειασε, τουλάχιστον 1.000 τουρίστες με ιδιαίτερη προσήλωση παρακολούθησαν το πρωί την αλλαγή της προεδρικής φρουράς στο Σύνταγμα.

Πλήθος κόσμου θαύμασε το τελετουργικό της αλλαγής φρουράςmegatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER