Στέλνοντας το μήνυμα «Κανένας Πειραιώτης μόνος», η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς προσέφερε σήμερα πασχαλινά Δέματα Αγάπης σε συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

«Μαζί με την ΠΑΕ ολυμπιακός και τον ευπατρίδη πρόεδρο της Ευάγγελο Μαρινάκη, μεγάλο ευεργέτη της πόλεως και της μητροπόλεως Πειραιώς αυτή την πραγματικότητα της μεγάλης αγάπης την οποίοι στην καθημερινή προσφορά στοργής και συσσιτίων ανήμπορους και ανέστιος ανθρώπους που φτάνουν στον Πειραιά από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης μας», δήλωσε ο Μητροπολίτης Σεραφείμ.

Η καθιερωμένη χρηματική ενίσχυση του Βαγγέλη Μαρινάκη και της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις άγιες αυτές ημέρες, μια επιταγή 10.000 ευρώ στηρίζει σημαντικά για ακόμη μια φορά το φιλανθρωπικό έργο της εκκλησίας του Πειραιά.

«Ο Βαγγέλης ο Μαρινάκης για πολλοστή φορά και συνεχή έστειλε την επιταγή για το πασχαλινό τραπέζι για τους ανήμπορους συμπολίτες μας και ταυτόχρονα έστειλε και τις τέσσερις επιταγές του για την μισθοδοσία των τεσσάρων ιερέων οι οποίοι δεν μισθοδοτούνται από το κράτος», είπε ο κ. Βασιλειάδης.

«Στον Πειραιά έχει επιτευχθεί μια ένωση δυνάμεων είναι ο Δήμος του Πειραιά η μητρόπολη ολυμπιακός με το Βαγγέλη το Μαρινάκη που είναι και ο πρώτος δημοτικό σύμβουλος και κάθε χρόνο δίνει αυτά τα χιλιάδες γεύματα εδώ τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη», ανέφερε ο κ. Μώραλης..

Πάνω από 7.000 δέματα αγάπης με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το πασχαλινό τραπέζι μοιράστηκαν σε συνανθρώπους μας – Πειραιώτες και όχι μόνο – οι οποίοι αντιμετωπίζουν καθημερινά, σημαντικά προβλήματα διαβίωσης.

Οι φιλανθρωπικές δράσεις της εκκλησίας του Πειραιά θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας.megatv.com