Ο πρώην φιναλίστ του Australian Open, Αρνό Κλεμό δήλωσε σε συνέντευξή του στην L’ Equipe  ότι οι Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Αντρέι Ρούμπλεφ και Στέφανος Τσιτσιπάς δεν θα καταφέρουν να κατακτήσουν Grand Slam. 

Ο πρώην Νο10 του κόσμου αντίθετα αποθέωσε τον Γιάνικ Σίνερ, τονίζοντας παράλληλα ότι η αντιπαλότητα του Ιταλού με τον Αλκαράθ θα διατηρηθεί για πολύ καιρό.

“Υπάρχει ένα Top-4 αυτή τη στιγμή που είναι πολύ πιο πάνω από τους υπόλοιπους παίκτες.”, είπε ο Γάλλος. “Παλαιότερα η σωματική διάπλαση του Σίνερ τον δυσκόλευε αρκετά και μπορούσε να τον επιβαρύνει σε δύσκολους αγώνες. Τώρα, μπορεί να διατηρήσει την ένταση σε όλο το παιχνίδι. Δεν βάζω πλέον τους Στέφανο Τσιτσιπά, Αλαξάντερ Ζβέρεφ και Αντρέι Ρούμπλεφ στην ίδια κατηγορία με αυτόν. Δεν τους βλέπω καν να σηκώνουν ένα τρόπαιο Grand Slam.”

Ο Κλεμό δεν παρέλειψε ωστόσο να αναφέρει και τον φετινό φιναλίστ του Australian Open, Ντανιίλ Μεντβέντεφ: “Δεν πρέπει φυσικά να ξεχνάμε τον Μεντβέντεφ. Δεν το συζητάω. Είναι πάντα μέσα στα φαβορί.”. Όσο για την αντιπαλότητα Αλκαράθ – Σίνερ, ο 46χρονος Γάλλος δήλωσε: “Πέρσι βλέπαμε μόνο την κόντρα Τζόκοβιτς – Αλκαράθ. Το καλό είναι ότι προστέθηκε και μια κόντρα Αλκαράθ – Σίνερ η οποία θα κρατήσει για πολύ καιρό.”

Το 2001 στη Μελβούρνη ο Κλεμό έκανε τη μεγαλύτερη πορεία στην καριέρα του φτάνοντας μέχρι το τελικό εκεί όπου ηττήθηκε από τον Αντρέ Αγκάσι, κερδίζοντας ωστόσο τον νεαρό τότε, Ρότζερ Φέντερερ, αλλά και τον Ρώσο Γιεγβένι Καφέλνικοφ. 



tennis24.gr