Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε αποκλειστικά το LIVE NEWS φαίνεται ο διαρρήκτης να έχει εισβάλλει στο κατάστημα ψιλικών στην Καλαμαριά στις 3 και 52 πρώτα λεπτά της Τρίτης. Τον βλέπουμε να σέρνεται στο πάτωμα και να σπρώχνει τα εμπόδια που βρίσκει μπροστά του για να φτάσει στον γκισέ.

Η ιδιοκτήτρια, ξύπνησε από τον συναγερμό που χτύπησε και έβλεπε στο κινητό της σε ζωντανή μετάδοση τον δράστη από τις κάμερες ασφαλείας σε κατάσταση σοκ.

«Τέσσερις η ώρα περίπου χτύπησε ο συναγερμός. Βλέπω στο κινητό την κάμερα και βλέπω τον ληστή μέσα να παίρνει τσιγάρα. Κλέφτης φώναξα, σηκώθηκε ο σύζυγος…», περιέγραψε η ιδιοκτήτρια του ψιλικατζίδικου και θύμα της διάρρηξης.

Βρίσκεται ήδη 20 λεπτά μέσα στο κατάστημα ψιλικών. Σε μία σακούλα που έχει τοποθετήσει στο πάτωμα αδειάζει μέσα όλα τα πακέτα με τα τσιγάρα που βρίσκονται στα ράφια.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

«Μας πήρε εισιτήρια και τα χρήματα από τα εισιτήρια, κάρτες κοσμοτέ, πήρε τσιγάρα. Πήρε 50λεπτα-10λεπτα», πρόσθεσε η ιδιοκτήτρια του ψιλικατζίδικου.

Όσο εκείνος βρισκόταν μέσα, έξω από το κατάστημα βρισκόταν ο συνεργός του που τον βοήθησε να κόψει το κάγκελο από το παράθυρο και να εισβάλει στο ψιλικατζίδικο.

«Από εδώ μπήκε, από αριστερά το έχει κόψει το κάγκελο και από εδώ το τράβηξε προς τα πάνω, τώρα το χτίσαμε».

Φεύγοντας επιχειρεί να πάρει μαζί του την ταμειακή μηχανή. Προσπαθεί να την αποσυνδέσει. Την τραβάει ψηλά και τα καταφέρνει. Στο δεξί του χέρι κρατάει την μαύρη σακούλα με τα κλοπιμαία και αριστερά κουβαλάει την ταμειακή. Όμως λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο… Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος με τον γιο του έχουν ήδη αρχίσει να τρέχουν για να τον πιάσουν.

Όταν ο ιδιοκτήτης και ο γιος του έφτασαν στο κατάστημα, πήραν στο κυνήγι τους 2 διαρρήκτες τρέχοντας σε αυτόν εδώ τον δρόμο για αρκετά μέτρα χωρίς όμως να καταφέρουν να τους πιάσουν.

«Ο πρώτος έφυγε πολύ μπροστά που είχε και έναν σάκο πίσω μαύρο. Έτρεξαν και οι δύο και είδαν ότι πέταξαν την ταμειακή στα σκουπίδια για να τρέξει γρήγορα», ανέφερε  η ιδιοκτήτρια του ψιλικατζίδικου.

Στον δρόμο προσπαθώντας να ξεφορτωθούν τα κλοπιμαία για να μην τους πιάσουν, έπεσε το κινητό του ενός δράστη. Σταμάτησε για λίγο, αλλά κατάλαβε ότι αν γυρίσει θα τον πιάσουν. Έτσι το κινητό κατέληξε στα χέρια της αστυνομίας.

«Το βρήκε το κινητό, το βάλαμε στη σακούλα και άρχισε να καλεί, συνέχεια καλούσε, μέχρι που να έρθει ο αστυνόμος να πάρει το τηλέφωνο, αυτός συνέχεια καλούσε», κατέληξε η ιδιοκτήτρια του ψιλικατζίδικου .

Με περίσσιο θράσος, ο δράστης πήγε λίγο αργότερα μόνος του στο αστυνομικό τμήμα να δηλώσει πως έχασε το κινητό του… και κάπως έτσι, ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη.megatv.com