Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο περιθώριο του Πρωταθλήματος Νεανίδων στην Κρήτη, αναφέρθηκε στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στο κλειστό γήπεδο «Δύο Αοράκια» μαζί με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, προκειμένου να παρακολουθήσουν την τελική φάση του 37ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Νεανίδων.

Ο κ. Μητσοτάκης, αμέσως μετά τις υπογραφές της Σύμβασης «Χερσόνησος – Νεάπολη», του 2ου κατά σειρά τμήματος του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ) που ξεκινά, μετέβη στα «Δύο Αοράκια», θέλοντας να δώσει έμφαση στις πολιτικές ενίσχυσης του ερασιτεχνικού αθλητισμού, που έχουν εφαρμοστεί αυτή την 4ετία από το Υφυπουργείο Αθλητισμού με τη διαρκή στήριξή του και ακόμη περισσότερο στον γυναικείο αθλητισμό.

Την ώρα εκείνη ξεκινούσε ο μικρός τελικός (για τις θέσεις 3-4) μεταξύ των Εσπερίδων Καλλιθέας και του Παναθηναϊκού. Η υποδοχή που επιφύλαξαν γονείς και θεατές στον Πρωθυπουργό ήταν θερμότατη, ενώ ρωτήθηκε και για την πορεία της Σύμβασης Παραχώρησης του κλειστού του ΟΑΚΑ για 49 χρόνια στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο κ. Μητσοτάκης διαβεβαίωσε τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού ότι οι υπογραφές θα πέσουν πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου, διευκρινίζοντας ότι όλα γίνονται όπως πρέπει, με τάξη και διαφάνεια, ώστε να διασφαλίζονται τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις τόσο του ΟΑΚΑ όσο και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.”.gazzeta.gr