Κατά τη διάρκεια της σημερινής διαδικασίας η πρόεδρος του Πενταμελούς Εφετείου της Αθήνας ενώπιον του οποίου εκδικάζεται η υπόθεση της Χρυσής Αυγής σε δεύτερο βαθμό ενημέρωσε ότι στην επόμενη συνεδρίαση, που είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, θα κληθεί να καταθέσει η σύντροφος του Παύλου Φύσσα, στην αγκαλιά της οποίας είχε ξεψυχήσει το θύμα μαχαιρωμένος από τον Γιώργο Ρουπακιά, ο οποίος εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης με βάση την πρωτόδικη απόφαση του δικαστηρίου.

Η κλήτευσή της αποφασίστηκε μετά από αίτημα της υπεράσπισης των κατηγορουμένων καθώς δεν είχε εξεταστεί ούτε στο πρώτο δικαστήριο.

Λίγο πριν την λήξη της σημερινής  συνεδρίασης σημειώθηκε μεγάλη ένταση με τον καταδικασμένο Γιάννη Λαγό να επιτίθεται  φραστικά στη μητέρα του δολοφονημένου μουσικού με απρεπείς χαρακτηρισμούς.

Η Μάγδα Φύσσα ζήτησε από την πλευρά της Χρυσής Αυγής να σταματήσουν να αποκαλούν τον γιο της “μακαρίτη” καθώς όπως είπε με φόρτιση: «έχει δολοφονηθεί».

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Στην παρατήρηση αυτή αντέδρασε ο Γιάννης Λαγός ο οποίος με βαρύτατες εκφράσεις της είπε: πως «είσαι επάγγελμα Μάγδα Φύσσα» φωνάζοντας της “άντε γ..” . Ακόμη και την στιγμή τον μετέφεραν εκτός της δικαστικής αίθουσας, βάζοντας του χειροπέδες, ο καταδικασμένος ευρωβουλευτής δεν σταμάτησε να φωνάζει. Ενώ το κοινό από την πλευρά των θυμάτων της Χρυσής Αυγής φώναζε “δολοφόνοι” ο Γιάννης Λαγός φώναζε “άντε γεια ρε”.megatv.com