«Η πρώτη καταγγέλλουσα έχει διαφοροποιήσεις στις καταθέσεις στο ΣΕΗ σε σχέση με τα περιστατικά του βιασμού και σε αυτές που έδωσε στην ανακρίτρια. H καταγγέλλουσα είπε ότι είχε αποσπασματικές εικόνες, τις οποίες το μυαλό της δυσκολεύονταν να ενώσει και ότι ο φίλος της τη βοήθησε να ενώσει αυτές τις εικόνες. Αυτές οι διαφοροποιήσεις στις καταθέσεις της μου δημιούργησαν ερωτηματικά», ανέφερε η εισαγγελέας Στέλλα Στόγια.

Στην πρότασή της η εισαγγελέας διατύπωσε αμφιβολίες, καθώς, όπως είπε, δεν είναι ξεκάθαρο το τι ακριβώς έχει συμβεί.

«Μου προκάλεσε εντυπώσεις πως σε αίτημα της υπεράσπισης για αναπαράσταση του βιασμού η καταγγέλλουσα είπε ότι θα συμμετάσχει αρκεί να συμμετάσχει ο κατηγορούμενος. Μετά μας είπε ότι έκανε χιούμορ, ότι το είπε ειρωνικά, επιτρέψετε μου όμως κυρία πρόεδρε. Με τον βιαστή σου δεν μπορείς να κάνεις χιούμορ…. Όπως αξιολογείται η συμπεριφορά του δράστη αξιολογείται και η συμπεριφορά του θύματος».

Της πρότασης της εισαγγελέως είχε προηγηθεί συμπληρωματική κατάθεση του ηθοποιού, ο οποίος παρέθεσε νέα στοιχεία για την υπόθεση, τα οποία, όπως είπε, έφτασαν στα χέρια του μόλις χθες.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Πρόταση ενοχής για τις απόπειρες

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, που έφτασε σήμερα στα δικαστήρια από την πίσω πόρτα, άκουσε την εισαγγελέα να ζητά την ενοχή του για τις δύο απόπειρες βιασμού.

«Οι απειλές ότι θα την αποκλείσει από το θέατρο την οδήγησαν στο φόβο. Τότε η ψυχολογία της ήταν εύθραυστη. Βρίσκονταν σε ψυχική ομηρεία. Είχε γιγαντωθεί στο μυαλό της η ιδέα της απειλής. Η καταγγέλλουσα ένιωσε ότι δεν θα μπορούσε τότε να τα βάλει με τον κραταιό Φιλιππίδη. Ο κατηγορούμενος εξανάγκασε τη καταγγέλλουσα σε γενετήσιες πράξεις με τη χρήση βίας. Θα πρέπει να κηρυχθεί ένοχος», δήλωσε η εισαγγελέας Στέλλα Στόγια.

Η εισαγγελέας ζήτησε και πάλι την ενοχή του για την απόπειρα βιασμού μέσα στο αυτοκίνητό του, που κατήγγειλε νεαρή ηθοποιός.

«Μας είπαν για γυμνή φωτογράφιση της καταγγέλλουσας. Όποιος δηλαδή κάνει γυμνή φωτογράφιση κάνει καταγγελίες για απόπειρα βιασμού; Και στην τρίτη καταγγελία τηρούνται τα στοιχεία του εγκλήματος της απόπειρας βιασμού. Εξανάγκασε την καταγγέλλουσα σε ανοχή γενετήσιας πράξης με τη χρήση βίας έχοντας την κλειδωμένη εντός του οχήματος του».

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη θα συνεχιστεί στις 19 Ιανουαρίου, οπότε θα ξεκινήσουν οι αγορεύσεις των συνηγόρων των δύο πλευρών.megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER