Τα φρένα είχαν κοπεί και η ίδια με τα παιδιά της σώθηκαν, επειδή όπως λέει δεν είχε προλάβει να αναπτύξει ταχύτητα.

Το τι πραγματικά είχε συμβεί το έμαθε από τον μηχανικό του συνεργείου της. Αμέσως μετά, έκανε μήνυση κατ’ αγνώστων και περιμένει να μάθει ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από αυτό το επικίνδυνο χτύπημα, που η ίδια χαρακτηρίζει ανεξήγητο.

«Με πήρε τηλέφωνο ο μάστορας και μου είπε ότι είναι κομμένο το σωληνάκι των φρένων σου, πρόκειται για ανθρώπινη παρέμβαση».

Όπως λέει δεν είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν. Γείτονες και φίλοι, την σκιαγραφούν ως έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων, πλήρως αφοσιωμένη στα παιδιά κι στην οικογένειά της.

«Εγώ έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου».

Για καλή της τύχη διαπίστωσε ότι τα φρένα του αυτοκινήτου ήταν κομμένα, όταν το όχημα είχε ταχύτητα 20 έως 30 χιλιομέτρων. Κατάφερε να ακινητοποιήσει το όχημα χωρίς να τραυματιστεί ούτε εκείνη, ούτε τα δύο παιδιά της, που κάθονταν πίσω.

«Ως έμπειρη οδηγός κατάλαβα ότι δεν είχα φρένα στα 100 μέτρα».

«Μου έκοψαν τα φρένα όταν επέστρεψα από τη δουλειά»

Τα πάντα εκτυλίχθηκαν στις αρχές της περασμένης εβδομάδας. Η 38χρονη πήγε το πρωί κανονικά στη δουλειά χωρίς το αυτοκίνητο να έχει το παραμικρό. Επέστρεψε σπίτι το μεσημέρι και δυο με τρεις ώρες αργότερα, βγήκε με τα παιδιά της, για δουλειές. Τότε όπως μας λέει ήταν αδύνατον να φρενάρει.

Όλα δείχνουν πως μέσα σε εκείνο το τρίωρο μέρα – μεσημέρι, κάποιος ή κάποιοι που ήξεραν να το κάνουν, της έκοψαν τα φρένα.

«Πιστεύω ότι σε συνεργασία με τις Αρχές θα φθάσουμε στην εξιχνίαση στην απόπειρα ανθρωποκτονίας », είπε ο δικηγόρος της.

Η ίδια έμαθε αυτό που είχε συμβεί το επόμενο πρωί, όταν μίλησε με τον υπεύθυνο του συνεργείου.

Ταχύτατα κατέθεσε μήνυση κατ΄ αγνώστων με τον δικηγόρο που την εκπροσωπεί και πλέον περιμένει να μάθει ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από το χτύπημα.

Στο πλευρό της όλες αυτές τις μέρες ο σύζυγός της, που και εκείνος περιμένει να δει την κατάληξη της αστυνομικής έρευνας.

«Δεν μπορούμε να το αφήσουμε είναι σοβαρό, μπορεί να κινδυνεύει κι αυτή τη στιγμή που μιλάμε» είπε ο δικηγόρος της.

Οι έρευνες στη Δράμα συνεχίζονται με τη γυναίκα να παραμένει ανάστατη από αυτό που έζησε και λίγο έλειψε να απειλήσει τόσο τη δική της ζωή, όσο και των παιδιών της.

Η 38χρονη μιλώντας στο Live News τόνισε ότι καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια από τον δράστη να κόψει τα φρένα του αμαξιού της, καθώς πρόκειται για ένα σωληνάκι που είναι μεταλλικό και είχε καταστραφεί ολοσχερώς.megatv.com