Ένα λευκό βαν χρησιμοποίησαν τα άτομα που συμμετείχαν στη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, πριν από δύο χρόνια.

Το συγκεκριμένο όχημα ήταν και αυτό που οδήγησε στη σύλληψη των δύο πρώτων εμπλεκόμενων στην υπόθεση της δολοφονίας Καραϊβάζ.

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν την υπόθεση εντόπισαν το λευκό αυτοκίνητο, που ακολουθούσε τις κινήσεις των δύο δραστών της δολοφονίας του δημοσιογράφου, οι οποίοι αποχώρησαν από το σημείο με μηχανάκι.

Πρόκειται για δύο αδέλφια, ηλικίας 48 και 40 ετών, οι οποίοι οδηγήθηκαν ήδη στον ανακριτή από όπου έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν.

Όπως αποκαλύφθηκε το λευκό βαν ανήκει στην εταιρεία της συζύγου ενός εκ των δύο δραστών και το οδηγούσε ο ένας από τους συλληφθέντες, συγκεκριμένα ο 48χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Γιώργου Καλλιακμάνη που ανέφερε στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» , το άτομο που φέρεται να εκτέλεσε τον Γιώργο Καραϊβάζ είναι το άτομο που κάθεται πίσω από τον οδηγό του μηχανάκι.

Ο επιβάτης από το μηχανάκι φαίνεται σε ένα σημείο να κατεβαίνει από αυτό, αφού γίνεται η εν ψυχρώ εκτέλεση του δημοσιογράφου, και να ανεβαίνει στο λευκό βαν.

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA ανέφερε ότι οι έρευνες συνεχίζονται και πιστεύει ότι οι αρχές θα φθάσουν στον ιθύνων νους της υπόθεσης.megatv.com