Έστω κι αν χρειάστηκε τρία σετ, ο Νόβακ Τζόκοβιτς σημείωσε την 43η συνεχόμενη νίκη του επί Αυστραλιανού εδάφους, ξεπερνώντας το εμπόδιο του Γίρι Λεχέτσκα για τη 2η αγωνιστική του Group E στο United Cup.

Ο Σέρβος υπεραθλητής, στην πρώτη του συνάντηση με τον Τσέχο, επικράτησε 6-1, 6-7(3), 6-1 του αντιπάλου του και ισοφάρισε τη σειρά, μετά τη νίκη νωρίτερα της Μαρκέτα Βοντρούσοβα με 6-1, 3-6, 6-3 επί της Όλγα Ντανίλοβιτς.

Λίγο αργότερα, Μετζέντοβιτς και Ντανίλοβιτς έκαναν την ανατροπή στο διπλό κόντρα σε Κολοτζιέγιοβα και Νούζα, κερδίζοντας με 4-6, 7-6(2), 10-6 τους Τσέχους και έδωσαν τη δύσκολη νίκη στη Σερβία η οποία προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Ο Νόλε φαίνεται να αντιμετώπισε κι ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού στον καρπό κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά κατάφερε να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες και με εντυπωσιακό τένις στο καθοριστικό σετ, έβαλε τέλος στα όνειρα του Λεχέτσκα για μια μεγάλη νίκη.

To No1 του κόσμου, προηγήθηκε και με 3-1 games στο 2ο σετ, όμως ο Λεχέτσκα με τέσσερα σερί κερδισμένα games, έφτασε σε σημείο να σερβίρει στο 5-3 για την ισοφάριση, κατακτώντας τελικά το 2ο σετ στο tie break.

Το καθοριστικό σετ αποδείχθηκε τυπική διαδικασία αφού ο Τζόκοβιτς πήρε νωρίς το προβάδισμα με break και δεν κοίταξε ξανά πίσω…

 

UNITED CUP DRAWS & RESULTS | SCHEDULE

 



tennis24.gr