Στο… κυνήγι του «θησαυρού»

Τα ίχνη του χρήματος και των ναρκωτικών που κατέληξαν στα χέρια του πρώην παίκτη ριάλιτι μουσικής ο οποίος το πρωί του περασμένου Σαββάτου «εισέβαλε» στο πάρκινγκ του Εφετείου της Αθήνας, αναζητούν οι αρμόδιες Αρχές.

Ο 34χρονος, ο οποίος στο παρελθόν είχε επιχειρήσει να διαγράψει μία λαμπρή πορεία στον χώρο του πενταγράμμου μέσω της συμμετοχής του σε τηλεοπτικό σόου ανάδειξης ταλέντων, βρίσκεται στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής στο Δαφνί, με τον δικηγόρο του να δηλώνει στο MEGA πως είναι μετανιωμένος.

«Ο εντολέας μου είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική και σωματική κατάσταση. Σίγουρα, πράγμα το οποίο φαίνεται και έχει διαπιστωθεί ήδη από τους γιατρούς, η χρόνια χρήση ναρκωτικών ουσιών. Το ζήτημα είναι ότι είναι βαθιά μετανιωμένος για ό,τι έγινε».

Στο αυτοκίνητο και το σπίτι του 34χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1,5 εκατ. ευρώ, 275 γραμμ. κοκαΐνη, 500 γραμμ. κάνναβη και 131 δισκία ectasy.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

«Ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων δικαιολογείται απόλυτα, πράγμα το οποίο θα αποδειχθεί και με αποδείξεις και έγγραφα σε επίπεδο ανακρίσεως, καθώς προέρχεται από οικογενειακές αποταμιεύσεις κι άλλες αγοραπωλησίες ακινήτων της οικογένειας», σημειώνει ο δικηγόρος του 34χρονου.

«Θέλω να πάω φυλακή»

Σύμφωνα με την περιγραφή του αστυνομικού φρουρού στο πάρκινγκ του Εφετείου ο άνδρας, ήρεμος, του είπε πως θέλει να πάει φυλακή.

«Αφού εισήλθε, στάθμευσε κανονικά και κατέβηκε από το αυτοκίνητο ένας άντρας μελαχρινός, μετρίου αναστήματος, ο οποίος με πλησίασε και μου είπε πως ήθελε να πάει στη φυλακή».

Ο 34χρονος μάλιστα φέρεται να υποστήριξε ενώπιον των αστυνομικών της δίωξης ότι δεν επιθυμεί πλέον να ασχολείται με τη διακίνηση ναρκωτικών, ενώ αρνήθηκε να κατονομάσει τον προμηθευτή ή τους προμηθευτές των ναρκωτικών.

«Σε προφορικές ερωτήσεις μας, ανέφερε συνεχώς ότι προσήλθε αυτοβούλως να παραδοθεί, καθώς αποφάσισε ότι πλέον δεν είχε νόημα να ασχολείται με αυτή τη δραστηριότητα. Ανέφερε ότι δεν είχε κάποιο συνεργάτη στην διακίνηση των ναρκωτικών, ωστόσο απέφευγε να κατονομάσει τόσο τον προμηθευτή ή τους προμηθευτές ναρκωτικών ουσιών».

Αύριο Τρίτη ο κατηγορούμενος αναμένεται να μεταφερθεί στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και να δώσει εξηγήσεις για τα χρήματα και τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στην κατοχή του.megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER