Ένας άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος στο Μοσχάτο.

Πρόκειται για ένα άτομο, ηλικίας περίπου 50 ετών, που βρέθηκε μέσα στο διαμέρισμά του, στο δεύτερο όροφο μιας πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με πιο πρόσφατες πληροφορίες φαίνεται να υπάρχει βίντεο που καταγράφει το τελικό επεισόδιο που οδήγησε στον βίαιο απαγχονισμό του 50χρονου ασφαλιστή.

Το θύμα και η θύτης φαίνεται να είχαν οδηγηθεί το περασμένο Σάββατο στο Α.Τ. Καλλιθέας, λόγω οικονομικής διαφοράς και προβλήματος που υπήρχε μεταξύ τους.

Η 47χρονη και κατηγορούμενη για αυτή την υπόθεση φαίνεται να είναι υπάλληλος ανθοπωλείου σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας, έδωσε αρχικά 26 χιλιάδες ευρώ στον 50χρονο για επενδύσεις σε πετρελαιοειδή προϊόντα.

Στη συνέχεια η γυναίκα επειδή αποχώρισε από το ανθοπωλείο φαίνεται να ζήτησε το αρχικό χρηματικό κεφάλαιο που επένδυσε πίσω, και ο σφαλιστής επικαλούμενος προσωρινή δυσπραγία της πρότεινε να την βάλει μέτοχο σε εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων.

Πράγματι η γυναίκα δέχθηκε την πρόταση του άντρα και έτσι επήλθε μία προσωρινή ηρεμία στις σχέσεις μεταξύ τους. Έτσι η γυναίκα επένδυσε άλλες 60 χιλιάδες ευρώ και συγγενικό της πρόσωπο άλλες 50 χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν συγκεντρώσει  οι αστυνομικοί μπορεί να υπάρχουν ακόμα 20 με 25 άτομα που έχουν εξαπατηθεί από τον 50χρονο ασφαλιστή και τα ποσά που έχουν χαθεί να φθάνουν στο σύνολό τους το ένα ακόμα και τα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Το περασμένο Σάββατο η 47χρονη μαζί με το συγγενικό της πρόσωπο και με δύο ακόμη άτομα φαίνεται να είχαν πάει στο γραφείο του 50χρονου στην Καλλιθέα και εκεί να υπήρξαν προστριβές με σκοπό την επιστροφή των χρημάτων τους. Τελικά, το περιστατικό έληξε με όλους τους μετέχοντες στο αστυνομικό τμήμα της Καλλιθέας και προοπτική μηνύσεων και υποσχέσεις να επιστραφούν τα χρήματα πίσω.

Σύμφωνα μάλιστα με παρόντες στις συζητήσεις ο 50χρονος φαινόταν υποχωρητικός, άβουλος και ράθυμος σε τέτοιο βαθμό που έδινε την εντύπωση ότι μπορεί να έχει καταναλώσει ουσίες.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του απαγχονισμού

Αρχικά η 47χρονη ανέφερε ότι υπήρχε μία ομαλή συζήτηση με τον 50χρονο διάρκειας 2 ωρών και στην συνέχεια παρουσιάζεται η ένταση, όπως την καταγράφουν οι κάμερες στον κεντρικό χώρο μέσα στο σπίτι.

Κατά την διάρκεια της έντασης που αναπτύχθηκε μεταξύ θύμα και θύτη, η 47χρονη προσπάθησε να τον πνίξει με ένα κορδόνι και τον ίδιο να προσπαθεί να αντισταθεί.

Η 47χρονη υποστηρίζει  ότι ο άνδρας είχε φτιάξει ένα αυτοσχέδιο βρόχο σε μονόζυγο στην πόρτα της κρεβατοκάμαρας, σημείο όπου δεν πιάνει η κάμερα του  σπιτιού.

Εξετάζεται επίσης αν το θύμα ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και θεωρούν οι αστυνομικοί ότι δεν έχει εμπλακεί άλλο άτομο στον απαγχονισμό του 50χρονου.

Να σημειωθεί ότι λίγες ώρες πριν το περιστατικό είχε υπάρξει κι άλλη μήνυση σε βάρος του θύματος κι από άλλους εξαπατηθέντες για κάποια υπόθεση με αυτοκίνητα στο τμήμα Ασφαλέιας της Αγίας Παρασκευής.megatv.com