Το μυστήριο γύρω από τον απαγχονισμό του 50χρονου άντρα στο Μοσχάτο με κατηγορούμενη μία 47χρονη που ισχυρίζεται πως είχε οικονομικές διαφορές με το θύμα, παραμένει. Ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος μιλώντας στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο αποκάλυψε νέα στοιχεία αναφορικά με την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται πως ο 50χρονος, τρεις ημέρες πριν τον θάνατό του, συγκεκριμένα το Σάββατο 14/1, είχε ξυλοκοπηθεί από ορισμένα άτομα, και μάλιστα η υπόθεση είχε φτάσει και στην Ασφάλεια Καλλιθέας. Μάλιστα το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται και από τον ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό του 50χρονου και ανέφερε πως είχε κατάγματα, μώλωπες στο σώμα και εκδορές στο πρόσωπό του, κάτι που όμως οι αστυνομικοί στην Ασφάλεια Καλλιθέας δεν επιβεβαιώνουν.

Έτσι δημιουργείται το ερώτημα εάν υπήρξε και δεύτερος ξυλοδαρμός μετά το Σάββατο.

Τα αυτοκίνητα leasing

Την ίδια ώρα, στο «φως» έρχεται και μία μήνυση προς τον 50χρονο από διευθυντή εταιρείας αυτοκινήτων leasing για παρακράτηση 65 αυτοκινήτων.  Ενώ πληροφορίες θέλουν να έχει κάνει το ίδιο και με άλλες 3-4 αντίστοιχες εταιρείες.

Το παράνομο site

O 50χρονος είχε φτιάξει και site για την εταιρεία με τις παράνομες επενδύσεις με έδρα τη Λεμεσό. Συγκεκριμένα εάν το επισκεφτεί κανείς θα δει να αναγράφεται πως πρόκειται για έναν παγκόσμιο όμιλο  χρηματοοικονομικής τεχνολογίας πολλαπλών περιουσιακών στοιχείων.megatv.com