Στην Opap Arena βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (21/11) ο Στέφανος Τσιτσιπάς για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας με την Γαλλία, για την τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης του EURO 2024.

Ο 25χρονος Έλληνας τενίστας επισκέφθηκε για πρώτη φορά το γήπεδο της ομάδας που υποστηρίζει, δηλαδή της ΑΕΚ, και φυσικά έμεινε εντυπωσιασμένος τόσο απ’ αυτό, όσο και από την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος για το παιχνίδι.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον No6 της παγκόσμιας κατάταξης στην κερκίδα των επισήμων του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ συναντήθηκε και μ’ άλλους αθλητές της χώρας μας, όπως ο Λευτέρης Πετρούνιας, με τον οποίο έβγαλαν και story στο Instagram.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι του Στέφανου, πριν μια εβδομάδα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για φέτος αλλά με άδοξο τρόπο, καθώς τραυματίστηκε στο Τορίνο και εγκατέλειψε τις προσπάθειές του στο δεύτερο παιχνίδι του στα Nitto ATP Finals.

Πλέον εστιάζει στην αποθεραπεία του, ώστε να ξεπεράσει τον τραυματισμό στη μέση, και βάζει πλώρη για το United Cup, όπου θα ηγηθεί τόσο ο ίδιος, όσο και η Μαρία Σάκκαρη, την αποστολή της ελληνικής ομάδας, κόντρα σε Καναδά και Χιλή στο Σίδνεϋ.





tennis24.gr