Ο κ. Ιορδανίδης αναφέρθηκε στις κινήσεις των εργαζομένων και τις προτάσεις που έχουν θέσει, για να βελτιωθεί το σύστημα στους σιδηροδρόμους.

«Με την λίγη εμπειρία που έχω, φαίνεται πως ο οργανισμός στραγγαλίζεται αφήνοντας οργανικές θέσεις χωρίς να τις καλύψει, και χωρίς να κάνει προσλήψεις σε προσωπικό. Δεν θα έπρεπε να βρίσκονται σε αυτές τις θέσεις συνταξιούχοι, παρά νέοι άνθρωποι, που θα εκπαιδευτούν κατάλληλα και θα μπουν στον εργασιακό βίο ακολουθώντας την δική τους ζωή. είμαστε κάθετα αντίθετοι με την επαναπρόσληψη συνταξιούχων», είπε αρχικά.

«Δεν έχω συνεργαστεί με τον 59χρονο σταθμάρχη. Ήξερα ότι βγήκαν νέοι σταθμάρχες αλλά δεν είχαν εμπειρία. Εγώ είμαι μηχανοδηγός στην Hellenic Train εδώ και 5 χρόνια. Το επάγγελμα του μηχανοδηγού είναι στην παραγωγή πάνω, είχαμε αντιληφθεί ότι ποιότητα της γραμμής δεν ήταν αυτή που έπρεπε», συμπλήρωσε ο κ. Ιορδανίδης.

Υπήρχε ανταγωνισμός ανάμεσα στις εταιρείες;

Δεν γνωρίζω τι μπορεί να υπήρχε. Ως εργαζόμενος βλέπω αυτά που αντιμετωπίζω στην καθημερινότητά μου. Από το 2018 που προσλήφθηκα δεν υπήρχαν αυτά τα συστήματα σε εφαρμογή. Μεταξύ μας συνεννοούμαστε με ασύρματο αλλά όταν είμαστε στα βουνά είναι δύσκολο. Πολλές φορές έχω πάρει άλλο συνάδελφό μου σε εμπορική αμαξοστοιχία τηλέφωνο, για να διασφαλίσω την υγεία μου», δήλωσε σχετικά.megatv.com