Οι κάλπες έχουν ανοίξει, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι είναι στις θέσεις τους από νωρίς το πρωί της Κυριακής 25 Ιουνίου 2023.

Δεν λείπουν ωστόσο τα ευτράπελα και από αυτήν εκλογική διαδικασία.

Η δικηγόρος Εβελίνα Χαλαμπαλάκη, έχει οριστεί ως δικαστική αντιπρόσωπος, και μίλησε στο MEGA για την περιπέτεια της στο αεροδρόμιο.

«Ταξίδευα από Ηράκλειο προς Μυτιλήνη, γιατί διορίστηκα Λέσβο, με ανταπόκριση Αθήνα. Είχαμε μία περιπέτεια με τις αποσκευές, μέσα στις αποσκευές βρισκόταν ο διορισμός και όλα τα έγγραφα που είχα προετοιμάσει για τις εκλογές, εγκυκλίους και άλλα. Χάσαμε τις αποσκευές, δεν έχουμε καμία ενημέρωση για την 3η αποσκευή, η μία ήρθε κανονικά, η δεύτερη χάθηκε, την βρήκαμε μετά από μία μέρα. Η εταιρεία δεν απαντάει στα email. Έτρεχα στα αεροδρόμια και καθυστερούσα το Πρωτοδικείο και τον Δήμο στην Πέτρα, για να έρθω και να αναλάβω καθήκοντα», είπε αρχικά.

«Είχα τα πάντα μέσα, και για τις εκλογές και προσωπικά αντικείμενα, ρούχα, τα πάντα. Ακόμα δεν έχω καμία ενημέρωση για την αποσκευή μου. Οι εκλογές στο τμήμα μου θα γίνουν κανονικά, τους ενημέρωσα όλους πάρα πολύ γρήγορα. Με το που έγινε αυτό Παρασκευή πρωί είχα πάρει τηλέφωνο σε Πρωτοδικεία, στον Δήμο εδώ στην Πέτρα, γνώριζαν όλοι τι έχει συμβεί. Μου έστειλαν από το Πρωτοδικείο Ηρακλείου ένα αντίγραφο του διορισμού, ευτυχώς εδώ δεν το χρειάστηκαν», συμπλήρωσε η Εβελίνα Χαλαμπαλάκη.

«Σήμερα στο δικό μας τμήμα, δεν έχουμε εφορευτική επιτροπή έχουμε ένα άτομο το οποίο το καλέσαμε. Δεν εμφανίζονται γενικά. Εμείς οι δικαστικοί αντιπρόσωποι κάνουμε την καταμέτρηση, εάν η εφορευτική μπορέσει να μείνει μέχρι το τέλος, διαφορετικά αναγκαστικά τους αφήνουμε να φύγουν. Κανονικά θα βοηθούσε πάρα πολύ η εφορευτική. Πολλοί έρχονται, τους σημειώνουμε και αν λίγο πάρεις το βλέμμα σου, εξαφανίζονται», επεσήμανε κλείνοντας η Εβελίνα Χαλαμπαλάκη.megatv.com