Ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα» αποκάλυψε αποκλειστικές πληροφορίες για όλα όσα περιλαμβάνει σημαντικό έγγραφο που στάλθηκε στην ανακρίτρια.

Ειδικότερα, ανέφερε ότι προ μερικών ημερών στάλθηκε στην ανακρίτρια πλήρες επεξηγηματικό έγγραφο από το νοσοκομείο «Παίδων», που εξηγεί τι περιείχε το κιτ που είχαν στην κατοχή τους οι αναισθησιολόγοι που επιχείρησαν να κάνουν ανάνηψη της άτυχης Τζωρτζίνας, τον Ιανουάριο του 2022.

Στο έγγραφο αυτό, σημειώνεται ότι στο κιτ υπήρχαν συνολικά 12 φαρμακευτικές ουσίες για τη διασωλήνωση και τη διάσωση της ασθενούς και ανάμεσα σε αυτές και πέντε αμπούλες των 100 mg υποαραίωση κεταμίνης.

Οι γιατροί τονίζουν ότι καμία από αυτές δεν χρησιμοποιήθηκε, γιατί δεν υπήρχε ανάγκη, καθώς χρησιμοποιούνται εξαιρετικά σπάνια σε ανάγκες διασωλήνωσης.  Ωστόσο, υπογραμμίζουν ότι και οι πέντε αμπούλες να είχαν χρησιμοποιηθεί κατά λάθος από τους γιατρούς, δεν θα μπορούσε να βρεθεί η ποσότητα κεταμίνης που βρέθηκε στον οργανισμό της άτυχης Τζωρτζίνας.

Ερευνά την κεταμίνη η πλευρά Πισπιρίγκου

Παράλληλα, δόθηκε άδεια να εξεταστεί το δείγμα αίματος όπου βρέθηκε η κεταμίνη από εργαστήριο που θα επιλέξει η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου, προκειμένου να υπάρξει πραγματογνωμοσύνη και από την πλευρά της κατηγορούμενης.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Εντός της εβδομάδας αναμένονται τα πορίσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις από όργανα της Μαλένας και της Ίριδας, καθώς και σε δείγματα αίματος της Τζωρτζίνας από το Καραμανδάνειο, το Ωνάσειο και το Παίδων, που ωστόσο δεν αναμένεται να προσφέρουν κάτι εξαιρετικό.

megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER