Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν απέφυγε όσο μπορούσε να αναφερθεί στο παρελθόν του ως προπονητής της Μπάρτσα.

Λίγες ημέρες πριν τον αγώνα των προημιτελικών του Champions League με την Μπαρτσελόνα, ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε, παραδέχτηκε ότι η σεζόν της ομάδας του «φαίνεται καλή», αν και προειδοποίησε ότι «μπορεί να πάει στραβά ανά πάσα στιγμή».

«Στο σχολείο, οι βαθμοί δεν δίνονται μέχρι τον Ιούνιο. Φαίνεται καλό, αλλά μπορεί να πάει στραβά ανά πάσα στιγμή. Καθώς παίζουμε αγώνες σαν αυτούς που έχουμε στο μυαλό μας, η διαφορά μεταξύ νίκης και ήττας είναι πολύ μικρή», ανέφερε ο έμπειρος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα πρωταθλήματος με την Κλερμόν.

«Είμαστε προετοιμασμένοι, είμαστε εκεί που θέλαμε. Δεν υπάρχει λόγος να μην είμαστε αισιόδοξοι, αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Τώρα είναι που αρχίζουν τα δύσκολα», πρόσθεσε.

Ο Λουίς Ενρίκε απέφυγε όσο μπορούσε να αναφερθεί στο παρελθόν του στην Μπαρτσελόνα, μια ομάδα που προπονούσε τρεις σεζόν μεταξύ 2014 και 2017, αλλά διαβεβαίωσε ότι πλέον το σπίτι του είναι στο Παρίσι. «Είμαι από τη Χιχόν. Αλλά τώρα το σπίτι μου είναι το Παρίσι, το σπίτι μου και η ομάδα μου, το παρελθόν και το μέλλον δεν μετράνε, αυτό που μετράει είναι το παρόν. Θέλω να δώσω τα πάντα για τον σύλλογο που αποφάσισε να εμπιστευτεί».

«Στόχος μου είναι να δώσω το εκατό τοις εκατό. Αλλά είμαι από τη Χιχόν της Αστούριας, μισός Καταλανός και Ισπανός», είπε.

Απέφυγε επίσης να σχολιάσει το γεγονός ότι τέσσερις από τους οκτώ προπονητές της φάσης των 16 είναι Ισπανοί και, όπως και αυτός, ήταν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Εκτός από τον ίδιο και τον Τσάβι Ερνάντες, ο Πεπ Γκουαρδιόλα, Μικέλ Αρτέτα έχουν παρελθόν στην Μπάρτσα.



gazzeta.gr