Το απόγευμα της Παρασκευής (20/1) θα συνεδριάσει η επιτροπή δεοντολογίας της ΕΟΚ, προκειμένου να επισπεύσει τις διαδικασίες έρευνας αναφορικά με την αναμέτρηση Κολοσσός – Ιωνικός.

Η ΕΟΚ προτίθεται να επισπεύσει τις διαδικασίες αναφορικά με τις έρευνες για την αναμέτρηση Κολοσσός – Ιωνικός. Στην απογευματινή συνεδρίαση της επιτροπής δεοντολογίας της ομοσπονδίας, όπου στη σύνθεσή της υπάρχουν δύο δικαστές, στόχος είναι να προχωρήσουν πιο γοργά οι έρευνες για το συγκεκριμένο ματς.

Ήδη ο φάκελος του αγώνα βρίσκεται στο γραφείο του Εισαγγελέα, αλλά και στα ΕΠΑΘΛΑ (Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας), προκειμένου να δημιουργηθεί ένας «χάρτης» της υπόθεσης και να καταρτιστεί μία λίστα με τα άτομα που θα πρέπει να κληθούν για να παραδώσουν στοιχεία και να προχωρήσουν σε διευκρινήσεις.

Στόχος είναι η διαλεύκανση της υπόθεσης και φυσικά να λάβουν κάθε απαραίτητη αρωγή όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, προκειμένου ο καθένας από το ρόλο του να επισπεύσει τις διαδικασίες.

Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας θα ενημερωθούν τόσο η ΓΓΑ όσο και ο Αθλητικός Εισαγγελέας για περαιτέρω ενέργειες.gazzeta.gr