Μετά από 6 περίπου μήνες απουσίας από την ενεργό δράση ο Ντένις Σαποβάλοφ επέστρεψε στις προπονήσεις την περασμένη Τετάρτη, όπως ενημέρωσε ο ίδιος του υποστηρικτές του μέσω ενός βίντεο από το Ντουμπάι όπου και βρίσκεται. 

“Σκληρή δουλεία και δύσκολες ημέρες επιστρέφω από τον τραυματισμό μου. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που νιώθω καλά στο court ξανά. Ανυπομονώ να επιστρέψω στο να κάνω αυτό που αγαπώ. Εκτιμώ όλη τη στήριξη που μου έχετε δώσει αυτούς του 6 μήνες. Τα λέμε σύντομα.”, ανέφερε ο Σαποβάλοφ.

Τελευταία φορά που ο Καναδός αγωνίστηκε ήταν στο Wimbledon του 2023, όπου έφτασε μέχρι τον 4ο γύρο χάνοντας από τον Ρώσο Ρομάν Σαφιούλιν επιδεινώνοντας το γόνατό του το οποίο είχε τραυματίσει στον τελικό του τουρνουά της Βιέννης το 2022. 

Ο Σαποβάλοφ αποφάσισε να μην προχωρήσει σε επέμβαση κάνοντας ένα διάλειμμα από το τένις για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Αφού αποσύρθηκε από το Tour της Β. Αμερικής, συμπεριλαμβανομένου και του US Open, έβαλε πρόωρο τέλος στη σεζόν αποσύροντας τη συμμετοχή του και από το Paris Masters τον περασμένο Οκτώβριο. 





tennis24.gr