Ο Ερυθρός Αστέρας προχωράει σε μήνυση κατά του Ματίας Λεσόρ μετά και το περιστατικό με τον Φιλίπ Πετρούσεφ στο ντέρμπι απέναντι στην Παρτίζαν.

Η διαμάχη που άνοιξε ο Ματίας Λεσόρ απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα έχει ένα ακόμα επεισόδιο. Ο Λεσόρ χτύπησε τον Φιλίπ Πετρούσεφ μετά το φινάλε του σερβικού ντέρμπι στην ABA Liga και ο Ερυθρός Αστέρας ενημέρωσε πως προέβη σε μήνυση.

«Ο Ερυθρός Αστέρας ενημερώνει το κοινό για να μην υπάρξει παραπληροφόρηση, πως την Πέμπτη 16 Μαρτίου κατέθεσε επίσημα μήνυση κατά του Ματίας Λεσόρτ για βίαιη συμπεριφορά και ξυλοδαρμό του παίκτη της ομάδας, Φιλίπ Πετρούσεφ.

Θα αναφέρουμε λεπτομερώς τα επόμενα βήματα για να ενημερώσουμε το κοινό. Θέλουμε ως σύλλογος να κάνουμε ό,τι περνάει απ΄το χέρι μας για να περιορίσουμε την επιρροή εκείνων που νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Ανάμεσά τους και ένας Γάλλος πολίτης που αγωνίζεται προσωρινά στη Σερβία».

Άλλωστε και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τοποθετήθηκε για το συμβάν, αναφέροντας πως η συμπεριφορά του παίκτη του ήταν απαράδεκτη, με την Παρτίζαν να τον τιμωρεί βάση του εσωτερικού κανονισμού.

gazzeta.gr