Αρχική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Euro 2020: Οι Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 προβλέπουν τον νικητή

Euro 2020: Οι Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 προβλέπουν τον νικητή

129

Τις δικές τους προβλέψεις για το Euro 2020 έκαναν οι Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 στο περιθώριο του «Ζήσε αθλητικά».

Στο βίντεο που παρουσίασε ο Ant1 πρώτος μίλησε ο Τάκης Φύσσας, ο οποίος δεν θέλησε να πάρει θέση για το Euro 2020. Ντρίμπλαρε με γενικολογίες λέγοντας ότι «θα δούμε πώς θα εξελιχθεί. Είναι ένα καταπληκτικό Euro. Χαίρομαι που το παρακολουθώ και ανυπομονώ για τα επόμενα παιχνίδια».

«Ήρθε η ώρα να το κατακτήσει η Αγγλία γιατί παρουσιάζει μία πολύ στιβαρή ομάδα με πολύ βασικά στοιχεία στο παιχνίδι της. Μπορεί να μην είναι θελκτική, αλλά είναι αποτελεσματική. Και για να μπορέσεις να κατακτήσεις ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα η θελκτικότητα είναι 3-4η και η αποτελεσματικότητα είναι αυτή που μετράει», είπε από την πλευρά του ο Νίκος Νταμπίζας.

Μαζί του συμφώνησε ο Γιάννης Γκούμας λέγοντας πως «ήρθε η ώρα της Αγγλίας. Εφόσον απέκλεισε τη Γερμανία, νομίζω ότι τώρα το παιχνίδι είναι βατό για αυτούς και η διασταύρωση τους οφελεί. Θα είναι η μία φιναλίστ».

Ο Χρήστος Αφρουδάκης αναφέρθηκε στη δυσκολία των νοκ άουτ και του πόσο μετράει η ψυχολογία σε αυτά. Τέλος, ο Βαλέριος Λεωνίδης είναι υπέρ του να γίνει ένα θαύμα.

 

sportime.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER