Ο Κρίστιαν Ασλάνι μίλησε για την πρεμιέρα της Αλβανίας στο EURO 2024 κόντρα στην Ιταλία και στάθηκε στη «δυναμική» παρουσία του κόσμου στο τουρνουά της Γερμανίας.

Σαν να παίζει στα… Τίρανα θα νιώσει η Αλβανία στην πρεμιέρα της στη φάση των ομίλων του EURO 2024. H oμάδα του Σιλβίνιο θα αντιμετωπίσει την Ιταλία στο γήπεδο της Ντόρτμουντ το Σάββατο (15/6) στις 22:00 και αναμένεται να δώσουν το παρών 55.000 Αλβανοί οπαδοί.

Για τον αγώνα με τη Σκουάνρτα Ατζούρα μίλησε στην «Corrire della Sera» ο διεθνής χαφ της Ίντερ, Κριστιάν Ασλάνι, ο οποίος στάθηκε στην παρουσία του κόσμου και τόνισε πως οι συμπαίκτες του θα κάνουν κατάθεση ψυχής.

«Η Ιταλία έχει πάρα πολλούς καλούς παίκτες, μπορούν να τα πάνε καλά στη διοργάνωση και για αυτό είναι το φαβορί. Ο προπονητής μας, ο Σιλβίνιο, έχει φέρει στην ομάδα ενθουσιασμό και μας έχει κάνει να πιστεύουμε στους εαυτούς μας.

Με αυτόν στο τιμόνι, το γκρουπ άλλαξε και ήρθαν τα αποτελέσματα. Δεν ξέρω αν θα πρέπει να ανησυχεί η Ιταλία, αλλά θα δώσουμε τα πάντα για τους οπαδούς μας που θα είναι πολυάριθμοι στα γήπεδα της Γερμανίας», ανέφερε ο Αλβανός μέσος.

Θυμίζουμε πως οι Αλβανοί βρίσκονται σε… όμιλο του «θανάτου», καθώς εκτός από την Ιταλία θα αντιμετωπίσουν Ισπανία και Κροατία.





gazzeta.gr