Χωρίς ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της θα ταξιδέψει η Πολωνία στο EuroBasket και κατά συνέπεια στο «Τουρνουά Ακρόπολις», καθώς ο Τζέρεμι Σόχαν αποφάσισε να συνεχίσει τις προπονήσεις του στο Σαν Αντόνιο με τους Σπερς.

Την απόφασή του να μη βρεθεί στο προσεχές EuroBasket με τη φανέλα της Πολωνίας ανακοίνωσε ο Τζέρεμι Σόχαν. Το Νο9 του Draft για το 2022 θέλει να αφοσιωθεί στην προετοιμασία του με τους Σαν Αντόνιο Σπερς και έτσι αρνήθηκε την κλήση της χώρας του.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας, όμως οι Αμερικανοί δεν κατάφεραν να τον θαυμάσουν στο Summer League αφού νόσησε με κορονοϊό. Έτσι δε θα τον δούμε ούτε στη χώρα μας, μιας και η Πολωνία, μαζί με την Τουρκία και τη Γεωργία θα βρεθεί στο «Τουρνουά Ακρόπολις».

Η ενημέρωση του Σόχαν

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

«Μετά από μεγάλες συζητήσεις με τους Σαν Αντόνιο Σπέρς, τον ατζέντη και την οικογένειά μου, αποφασίσαμε ότι θα μείνω τελικά στο Σαν Αντόνιο για να συνεχίσω να προετοιμάζομαι για την πρώτη μου σεζόν στο NBA, την πιο σημαντική και μεγαλύτερη σεζόν της καριέρας μου μέχρι στιγμής.

Είμαι μόλις 19 ετών και η σωστή σωματική και ψυχική προετοιμασία για τουλάχιστον 82 αγώνες την επόμενη σεζόν είναι εξαιρετικά σημαντική για την εξέλιξή μου. Ελπίζω να γίνω σημαντικό στοιχείο των Σπερς και της Εθνικής Πολωνίας για χρόνια».gazzeta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER