Η EuroLeague εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει το κοινό για τη διάθεση των εισιτηρίων για το Final 4 2023 στο Κάουνας.

Την ώρα που το καλεντάρι της EuroLeague φέρνει ακόμη πιο σκληρές «μάχες» και μεγάλες ανατροπές, το Final 4 του 2023 που θα διεξαχθεί στο Κάουνας, αναμένεται να συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον γύρω του.

Η διοργανώτρια αρχή φρόντισε να ενημερώσει το κοινό για τη διάθεση των εισιτηρίων, τα οποία θα βγουν… στον αέρα την Τρίτη (17/01). Σε ένα ακόμη σπουδαίο τριήμερο, με τους ημιτελικούς να γίνονται την Παρασκευή 19 Μάη στη Zalgirio Arena με χωρητικότητα για περισσότερους από 15.000 θεατές, και να ακολουθούν μικρός και μεγάλος τελικός στις 21 του μήνα, η λιθουανική πόλη ετοιμάζεται να υποδεχθεί χιλιάδες μπασκετικούς φιλάθλους.

Η EuroLeague, μέσω της ανακοίνωσής της, δίνει τη δυνατότητα απόκτησης πακέτων εισιτηρίων προκειμένου κανείς να παρευρεθεί σε όλες τις αναμετρήσεις, ενώ από 17/01 θα είναι διαθέσιμα και τα VIP εισιτήρια.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Η σελίδα μέσω της οποία γίνεται η αγορά για τα «μαγικά χαρτάκια» της μεγάλης Ευρωπαϊκής γιορτής είναι η εξής: www.f4tickets.comgazzeta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER