Με χρόνο πρόκρισης αποκλείστηκε καθώς ακυρώθηκε η συμμετοχή της για αντικανονική αλλαγή η Ελλάδα στα 4Χ100μ. ελεύθερο ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου που διεξάγεται στη Ρώμη. Οι προκρίσεις στους απογευματινούς ημιτελικούς.

Η ελληνική ομάδα στην 4Χ100μ. ελεύθερο ανδρών με τους Απόστολο Χρήστου, Κριστιάν Γκολομέεβ, Στέργιο Μπίλα και Ανδρέα Βαζαίο, τερμάτισε σε 3:16.47, επίδοση που θα της έδινε, έστω και οριακά (8η) την πρόκριση στον τελικό. Παρόλα αυτά χρεώθηκε αντικανονική αλλαγή και έτσι ακυρώθηκε, χάνοντας την ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι καλύτερο το απόγευμα, έπειτα από μία τέταρτη και δύο πέμπτες θέσεις στις τελευταίες τρεις διοργανώσεις.

Από εκεί και πέρα τρεις ελληνικές προκρίσεις σε ημιτελικούς περιλάμβανε το πρωινό «μενού» της 4ης ημέρας, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης της Ρώμης.

Ο Απόστολος Χρήστου απέδειξε γιατί θεωρείται ένα από τα φαβορί στα 50μ. ύπτιο, καθώς με χρόνο 24.72 πέρασε ως δεύτερος.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Παράλληλα η Ελληνίδα κάτοχος του τίτλου, Άννα Ντουντουνάκη εξασφάλισε το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς των 100μ. πεταλούδα. Την πρόκριση στα ημιτελικά των 200μ. ελεύθερο εξασφάλισε ο Δημήτρης Μάρκος. Αντίθετα, για μία θέση έμεινε εκτός ημιτελικών ο Ανδρέας Βαζαίος.

Τέλος ότι το απόγευμα (19:06) έχουμε και τη συμμετοχή της Νόρας Δράκου στον τελικό των 50μ. ύπτιο, που την εξασφάλισε από χθες, Παρασκευή 13/8.

onsports.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER